Life

Inna și Deliric, imagine incendiară din vacanța în Dubai. Cum s-au fotografiat cei doi

20.10.2020 | 23:21
Inna si Deliric imagine incendiara din vacanta in Dubai Cum sau fotografiat cei doi
ADVERTISEMENT

Inna și Deliric nu-și mai ascund sentimentele, recent plecând într-o vacanță în doi în Dubai. Artiștii se distrează de minune, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, acolo unde își țin fanii la curent cu evenimentele din viața lor.

Recent, rapperul pe numele său real Răzvan Eremia, le-a arătat internauților o ipostază incendiară. Mai exact, frumoasa brunetă s-a lăsat mușcată de posterior de partenerul ei de viață, fanii amuzându-se copios de ipostaza în care au apărut îndrăgostiții.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost pe placul urmăritorilor de pe Instagram, care nu s-au sfiit să lase numeroase mesaje care mai de care mai siropoase sau mai amuzante. Fotografia a fost apreciată de aproximativ 29.000 de internauți, Inna comentând la rândul ei ipostaza inedită.

Inna și Deliric, ipostază super sexy din vacanță. Cum au apărut

„Atacul rechinului 2. Prinde prada”, este mesajul care însoțește fotografia în care Deliric o mușcă pe iubita sa de posterior. Imaginea a fost postată după ce inițial rapperul a apărut singur în cadru cu gura deschisă, pe punctul de a mușca.

ADVERTISEMENT

„Așteaptă un minut, cine e???”, a fost replica lăsată de frumoasa cântăreață în dreptul imaginii postate pe rețeaua de socializare de partenerul ei de viață cu care trăiește fiecare clipă la intensitate maximă.

View this post on Instagram

Shark Attack – 2. Catch the prey

A post shared by Deliric (@deliric) on

„Parcă erai vegetarian…”, „Vezi că iei PORCinna”, „DELIcatessen ??”, Unde ești, Deliric? În Dubai! O mușc de fund pe Inna” sau Deliric trece direct la desert. Trăiască muzele”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Inna și Deliric au început relația amoroasă undeva în vara aceasta, fanii observând apropierea dintre ei în momentul în care artista i-a dat tag la o fotografie în care apare pe plajă. Se întâmpla undeva în luna august.

O perioadă foarte bună de timp s-au ascuns de ochii curioșilor, însă de ceva timp nu mai sunt atât de discreți în privința legăturii amoroase.

ADVERTISEMENT

Cei doi amorezi petrec momente frumoase împreună, ultima oară fiind văzuți în calitate de piloți de curse, ipostaza având loc cu ocazia aniversării de 34 de ani a cântăreței.

ADVERTISEMENT