Life

Inna și Deliric nu se mai ascund. Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

28.09.2020 | 14:07
Inna si Deliric nu se mai ascund Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Vestea cum că Inna și Deliric formează un cuplu a șocat o lume întreagă, iar fanii celor doi au fost în extaz. Acum, îndrăgita artistă nu se mai ascunde de ochii lumii și își surprinde urmăritorii din mediul online cu diverse postări cu iubitul său.

Atât Inna, cât și Deliric, sunt doi artiști de renume din industria muzicală românească, iar faptul că aceștia au o relație nu a putut decât să îi bucure pe admiratorii care așteaptă cu sufletul la gură imagini cu cei doi.

ADVERTISEMENT

Recent, frumoasa brunetă a făcut publice filmulețe cu iubitul ei, în timp ce acesta cânta, semn că se mândrește cu talentul rapperului. Reacțiile nu au întârziat să apară, dovadă că publicul a așteptat cu nerăbdare ca cei doi să își oficializeze relația.

Inna, gest emoționant față de Deliric. Cum s-au afișat cei doi, în văzul tuturor

După ce au apărut imagini cu Inna și Deliric, petrecând timp la o terasă din capitală, fanii celor doi au așteptat cu nerăbdare mai multe dovezi care să le confirme relația, iar acestea nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT
Inna și Deliric
Inna, gest emoționant față de Deliric. Cum s-au afișat cei doi, în văzul tuturor. Sursa foto: Instagram.

Cântăreața de muzică dance și-a surprins cei aproape 3 milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare cu ultimele postări de la Instastory. Aceasta a făcut publice câteva clipuri cu partenerul ei, Deliric, în timp ce acesta cânta la volan, dar a și postat un boomerang alături de el.

Cei doi artiști se axează foarte mult pe carieră și pe noile proiecte profesionale, motiv pentru care sunt foarte discreți în privința vieții personale. Rezervați în ceea ce privește diversele declarații, aceștia i-au uimit pe internauți când au decis să își oficializeze relația, semn că legătura dintre ei ar fi una serioasă.

ADVERTISEMENT

Deși au încercat, inițial, să își țină relația departe de ochii curioșilor, controversele au fost stârnite de postarea Innei, care nu s-a mai putut abține și a decis să posteze un mesaj sensibil pe pagina ei de Instagram, pentru iubitul ei.

„La mulţi ani, persoanei şi repperului meu preferat, din toată lumea., Deliric.”, a scris aceasta luna trecută, cu ocazia aniversării partenerului ei.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: