Life

Inna și Deliric, primele imagini de când sunt un cuplu. Cum au fost surprinși

11.09.2020 | 07:48
Inna si Deliric primele imagini de cand sunt un cuplu Cum au fost surprinsi
ADVERTISEMENT

Inna și Deliric nu-și mai ascund povestea de dragoste și se afișează fără niciun fel de sfială în public. De curând frumoasa cântăreață și celebrul rapper au fost surprinși împreună pe străzile din București, după ce cu puțin timp înainte au luat masa la o terasă.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi nu s-au ferit de ochii curioșilor și s-au comportat ca un adevărat cuplu. S-au ținut de mână și s-au îmbrățișat, fără să le pese că s-ar putea să fie văzuți. Cântăreața din Constanța și iubitul s-au simțit minunat împreună, semn că se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Rapperul, pe numele din buletin Răzvan Eremia, nu a scăpat-o din ochi nicio secundă pe frumoasa parteneră de viață. Momentan nu se știe de cât timp durează povestea lor de dragoste, dar un lucru este cert, se înțeleg foarte bine și râd foarte mult împreună.

Inna și Deliric, primele imagini în care apar împreună, în București

Cea care a confirmat relația a fost bruneta, care nu a dorit să ofere mai multe detalii. Cu toate acestea a postat pe rețelele de socializare o imagine în care Deliric apare singur. Fotografia este însoțită de o urare de ziua de naștere a artistului.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din întreaga lume”, a scris la vremea respectivă cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, îndrăgita vedetă l-a etichetat pe actualul iubit într-o fotografie făcută pe plajă. Acela a fost momentul în care fanii și-au dat seama de natura relației lor. Se pare că, Inna și Deliric chiar au fost în vacanță împreună, semn că totul este cât se poate de serios.

ADVERTISEMENT
Inna și Deliric, împreună la o terasă din Capitală
Inna și Deliric, împreună la o terasă din Capitală. Sursa foto: wowbiz.ro

Inna, cerută în căsătorie. De ce nu a ajuns la altar

Inna, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, este una dintre vedetele discrete legate de viața personală. Bruneta vorbește extrem de rar despre relațiile sale, însă de curând a mărturisit că a fost cerută în căsătorie după o relație de mai mulți ani.

Întrebată care a fost motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului, artista a declarat că la un moment dat ea și fostul partener de viață s-au răzgândit. Se pare că povestea lor de dragoste s-a încheiat după 6 ani de relație.

ADVERTISEMENT

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi,” a mărturisit Inna, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT