Life

Inna spune adevărul despre relația cu Deliric. Cum au ajuns să formeze un cuplu

30.11.2020 | 11:29
Inna spune adevarul despre relatia cu Deliric Cum au ajuns sa formeze un cuplu
Inna spune adevărul despre relația cu Deliric. Cum au ajuns să formeze un cuplu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna este o cântăreață cunoscută la nivel internațional, iar piesele ei sunt fredonate de milioane de oameni din întreaga lume. Artista s-a lansat în anul 2008 cu primul ei single, „Hot”, și de atunci se bucură de un succes remarcabil. Inna are noroc și în viața sentimentală și spune adevărul despre relația cu Deliric și despre cum au ajuns să fie împreună. 

Inna a lansat hit după hit în cei 12 ani de carieră și se bucură în continuare de succes. În spatele imaginii de cântăreață îndrăgită de toată lumea, frumoasa brunetă este o persoană veselă, optimistă și cu un suflet de copil.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Inna a vorbit despre viața ei personală și despre relația cu Deliric, alături de care formează un cuplu îndrăgit de mulți fani, deși puțini s-ar fi așteptat ca cei doi să fie împreună.

Inna spune adevărul despre relația cu Deliric. Cum au ajuns să formeze un cuplu

Inna se poate considera o femeie norocoasă. Pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu, aceasta are un succes răsunător în toată lumea încă din primul an de la lansare. În 2008, artista colabora cu trupa Play & Win, iar primul ei single, „Hot”, se auzea pe toate posturile de radio nu doar în România, ci și în lume.

ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 34 de ani are succes și în viața sentimentală. Anul 2020 i-a adus o relație cu Deliric, pe care au ținut-o departe de ochii presei până s-au afișat în public. Inna a oferit detalii despre viața ei sentimentală în cadrul unui interviu. Întrebată ce face partenerul ei de viață, aceasta a răspuns că este ocupat cu proiecte.

„Toto (n.r. Deliric) este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a declarat Inna pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Legat de cum a ajuns să formeze un cuplu cu Deliric, Inna a mărturisit că totul a fost bazat pe sentimente și nu a mers pe ideea potrivit căreia „contrastele se atrag”: „Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.” 

Inna a declarat că nu este o femeie greu de cucerit, însă nu oricine îi poate atrage atenția. „Nu cred (n. r că este greu de cucerit). Dar știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

Inna, despre momentul în care va deveni mamă

Întrebată dacă simte că timpul se scurge, legat de căsătorie și copii, celebra cântăreață a răspuns că va avea un copil la momentul potrivit. „Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul.”, a precizat artista.

Deși își permite să desfășoare orice activitate, Inna a mărturisit că se simte bine atât cu o seară liniștită petrecută alături de partener, cât și într-o vacanță. Recent, aceasta a fost în Dubai cu ocazia zilei de naștere, unde s-a simțit excelent.

„Îmi place la fel de mult o seară liniștită în doi pe cât apreciez și o vacanță în locuri frumoase din lumea aceasta. Chiar de ziua mea am fost în vacanță în Dubai și a fost extraordinar.”, a declarat Inna.

Inna este de părere că firea ei este una iubitoare și a vorbit despre lucrurile pe care le apreciată la persoana iubită. „Nu știu, sunt iubitoare, energică, iubitoare (…) Spontaneitatea, inteligența,  pasiunea cu care face lucrurile, faptul că e funny (n.r. legat de ce apreciază la partener)”.

Cântăreața nu este deranjată de mici nereguli de prin casă, cum ar fi vasele nespălate sau hainele aruncate, din moment ce nici ea nu este o persoană foarte organizat, după cum a recunoscut:Sunt destul de relaxată cu lucrurile de acest gen, eu nu sunt atât de organizată, deci nu pot cere nimănui să fie altfel. (râde)”.

Inna, despre planurile pentru sărbători

Din păcate, concertele anuale de sărbători nu vor avea loc în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că Inna nu are niciun plan anume pentru perioada ce urmează.

„Nu știu cum le voi petrece (n.r. sărbătorile de iarnă), mai ales că, de data aceasta, e atipic, nu am concerte, nu știu cum va fi. No plans, din păcate…”, a mărturisit aceasta.

Inna este o artistă destul de discretă și nu obișnuiește să ofere detalii despre viața ei personală. Din acest motiv, vedeta nu a recunoscut imediat relația cu Deliric, însă le-a oferit indicii fanilor, care și-au dat seama, până la urmă, că pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât o prietenie.

ADVERTISEMENT
Tags: