Life

Inna, vacanță de milioane în Dubai, alături de Deliric. Cum și-a sărbătorit aniversarea

19.10.2020 | 18:53
Inna vacanta de milioane in Dubai alaturi de Deliric Cum sia sarbatorit aniversarea
Inna a marcat împlinirea vârstei de 34 de ani printr-o vacanță în Dubai
ADVERTISEMENT

Inna și-a sărbătorit recent ziua de naștere într-un mod cu totul spectaculos. Artista a făcut o escapadă în Dubai, în Emiratele Arabe, pentru a putea să își pună în practică planurile aniversare.

Cunoscuta cântăreață nu a fost singură, iar cel care a însoțit-o a fost iubitul ei, Deliric. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar de curând artista a fost foarte deschisă în ceea ce privește povestea de iubire pe care o trăiește.

ADVERTISEMENT

În acest sens, Inna a publicat și mai multe fotografii de vacanță, în ipostaze romantice, alături de cel care a cucerit-o total. Totodată, călătoria ei a fost marcată și de câțiva apropiați, care i-au făcut ziua de naștere cu mult mai specială.

Cum și-a sărbătorit Inna ziua de naștere, în Dubai

Solista și-a anunțat fanii cu câteva zile în urmă că a aterizat în Dubai, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere. Inna a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani pe data de 16 octombrie și a dorit ca petrecerea ei din acest an să se desfășoare într-un cadru foarte special.

ADVERTISEMENT

Mai exact, frumoasa brunetă s-a pozat și într-un piesaj de vis, pe o plajă superbă și a făcut furori și într-un costum de baie de culoare neagră pe care l-a îmbrăcat.

Înainte de astfel de momente de relaxare, însă, Inna și Deliric, cel cu care se iubește în prezent, au mers la un show de automobile și s-au simțit exact ca doi piloți de cursă. Inna le-a arătat fanilor fotografii pe care le-a surprins și într-o astfel de activitate, total neașteptată.

ADVERTISEMENT

Mulți nu s-ar fi gândit ca aceasta să fie o pasionată de mașini, fie de viteză, însă artista a apărut și echipată din cap până în picioare într-un astfel de costum, dedicat curselor auto.

Și pentru că cei doi îndrăgostiți au marcat și ziua rapperului într-un mod special, cu câteva săptămâni în urmă, aniversarea Innei nu putea fi trecută cu vederea.

ADVERTISEMENT
Inna, vacanță de milioane în Dubai, alături de Deliric. Cum și-a sărbătorit aniversarea
Inna și-a sărbătorit aniversarea în Dubai, la un eveniment auto

Deși până de curând artista a evitat să vorbească despre relațiile sale și și-a ținut poveștile de iubire departe de ochii curioșilor, de această dată a fost vorba despre momente romantice, pe care noul cuplu le-a savurat din plin. A fost vorba și despre o vizită până la Burj Khalifa, dar și despre mai multe clipe de răsfăț, petrecute de cei doi artiști, pe o plajă de vis. Imaginile cu toate acestea au fost postate chiar de Inna pe contul ei oficial de Instagram și au făcut furori printre fanii care u înroșit butonul de Like.

ADVERTISEMENT