Life

Cât de frumoasă este Inoke, fata cea mare a lui Cabral. Tânăra de 19 ani nu a vorbit o perioadă cu tatăl ei

Cabral Ibacka este un prezentator renumit și un tată mândru de cei trei copii: Inoke, Namiko și Tiago, fiica cea mare fiind o adolescentă foarte frumoasă la 19 ani.
05.02.2022 | 22:12
Cat de frumoasa este Inoke fata cea mare a lui Cabral Tanara de 19 ani nu a vorbit o perioada cu tatal ei
Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral. De ce a fost supărată o vreme. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Inoke, care a venit pe lume în timpul mariajului cu Luana Mitran, a rămas în grija mamei după divorțul părinților. Fata are o relație foarte bună cu ambii, deși o vreme nu a vorbit cu tatăl ei.

Adolescenta în vârstă de 19 ani s-a supărat în perioada în care Cabral i-a mărturisit că actuala sa soție, Andreea Ibacka, este însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

„Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei”, a declarat în urmă cu ceva vreme vedeta, notează wowbiz.ro.

Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral. De ce a fost supărată o vreme

Prezentatorul de la Pro TV nu a ascuns deloc această situație neplăcută, fiind convins că este numai o fază trecătoare, specifică vârstei pe care o are aceasta.

ADVERTISEMENT

Și foarte multă dreptate a avut! Trei săptămâni mai târziu Cabral anunța pe rețelele de socializare că fiica sa cea mare, Inoke, a revenit la gânduri mai bune.

„A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul, dar îți mulțumesc pentru cum ai gândit”, este răspunsul oferit de Cabral unui internaut.

ADVERTISEMENT

Inoke și vedeta de la Pro TV au o relație foarte bună în prezent. Adolescenta are foarte multă trăsături de la celebrul ei tată și este foarte frumoasă.

Înaltă, cu părul creț, ochi pătrunzători și buze mari, cărnoase, fata și-a păstrat modestia, fără să abuzeze de notorietatea părinților.

ADVERTISEMENT

Încă de la 4 ani și-a anunțat mama că vrea să stea departe de sticlă, lucru pe care cei dragi l-au acceptat fără să stea pe gânduri. Inoke nu vrea să fie persoană publică.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral
Inoke, fiica cea mare a lui Cabral. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Inoke studiază în străinătate. Mama sa e mândră de ea

Este o fată foarte silitoare, cu rezultate foarte bune la școală și la examenul de bacalaureat, susținut în vara lui 2021. Fiica cea mare a lui Cabral este un copil care știe ce vrea.

Crescută mai mult de mama sa, după divorțul părinților, adolescenta este mândria Luanei, cea care a mărturisit că a plecat să studieze în străinătate.

ADVERTISEMENT