News

Înregistrare virală cu o profesoară la Medicină. Cum și-a umilit studenții în timpul cursurilor. Decizia Universității. Update

11.11.2020 | 14:41
Inregistrare virala cu o profesoara la Medicina Cum sia umilit studentii in timpul cursurilor Decizia Universitatii Update
Înregistrare virală cu o profesoară la Medicină. Cum și-a umilit studenții în timpul cursurilor: "Sunt foarte proști". Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

O înregistrare cu o profesoară de la Medicină a devenit virală în mediul online, după ce aceasta și-a umilit fără nicio reținere studenții în timpul cursurilor, numindu-i, în față, ”foarte proști”.

UPDATE ora 14:41 / Profesoara de la UMF care a apărut în mediul online într-un video în care are un comportament inadecvat față de elevi, a fost suspendată din activitate și este supusă unei anchete interne a universității, anunță purtătorul de cuvânt al UMFCD, Valentin Mateescu, conform Mediafax.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială, ora 11:03 / Într-un videoclip apărut marți, 10 noiembrie, în mediul online, este surprinsă o conversație de-a dreptul stupefiantă între o profesoară care predă la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București și studenții săi.

În timpul orei, desfășurată online, date fiind restricțiile din scenariul roșu în care se află Capitala, se aude cum cadrul didactic îi numește pe unii studenți ”foarte proști sau foarte răi”.

ADVERTISEMENT

Înregistrare virală cu o profesoară la Medicină care și-a umilit studenții în timpul orei

Doctorul Mihaela Mădălina Adam, profesoara la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din București, a ajuns virală în mediul virtual după un discurs ciudat în fața propriilor studenți avut chiar în timpul unei ore.

Acest lucru rezultă dintr-un video realizat de unul dintre studenţi, în care apare conversaţia dintre medicul Mădălina Adam şi studenţii, care a fost postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

”Pentru că mi-am luat doctoratul la o vârstă foarte tânără şi cu mari eforturi vă pretind din acest moment celor două grupe, sau cel puţin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiţi doamna doctor Mădălina Adam.

Vreau să aud dacă s-a reţinut. Stai puţin ca ăştia sunt foarte proşti sau foarte răi”, a spus Mădălina Adam în cadrul întâlnirii cu studenții desfășurate pe o platformă online.

ADVERTISEMENT

Confuzie în rândul studenților

Profesoara a început să îi întrebe pe studenți cum se vor adresa pe viitor dumneaei. Răspunsurile acestora au fost contrazise pe parcurs. Imaginile şi conversația surprinse sunt incredibile.

La un moment dat, când un alt student spune că i s-ar adresa pe stradă cu titulatura ”doamna doctor Mădălina Adam”, aceasta spune: ”Aici greșești profund si sunt foarte jignita. Alta părere”.

Ulterior, când o altă studentă o numește ”doamna doctor Mădălina Adam“, ea cere imperios să fie numită ”doamna doctor Adam“. “Sunt de două ori doctor și nu stau să îmi înșir toate prenumele cu voi”, spune medicul în același video publicat online.

ADVERTISEMENT
Tags: