News

Înregistrări cu Gheorghe Dincă din închisoare: “Mi-a zis să recunosc că fetele sunt vii. Dar nu sunt”

Gheorghe Dincă, înregistrări din închisoare. Ce a spus acesta despre Alexandra și Luiza.
27.08.2021 | 18:22
Inregistrari cu Gheorghe Dinca din inchisoare Mia zis sa recunosc ca fetele sunt vii Dar nu sunt
Gheorghe Dincă, înregistrări din închisoare. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Au apărut înregistrări cu Gheorghe Dincă, cel care este condamnat pentru uciderea Luiziei Melencu și a Alexandrei Măceșanu. Acesta vorbește cu familia sa despre cele două fete.

Gheorghe Dincă, înregistrări din închisoare despre crimele din Caracal

Bărbatul vorbește cu rudele sale despre aceste crime, dar și despre faptul că avocata sa îi spune că ar fi bine să declare că fetele sunt în viață.

ADVERTISEMENT

Pe înregistrare se aude cum Gheoghe Dincă mărturisește că aceasta ar fi o minciună, pentru că fetele ar fi, în realitate, moarte.

Totodată, un alt lucru care ridică suspiciune este acela că bărbatul îi spune persoanei cu care vorbește la telefon că dacă spunea că Luiza și Alexandra sunt îi viață „vă luau pe voi”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gheoghe Dincă spune că s-a certat cu avocata sa din această cauză, pentru că l-ar fi îndemnat să spună că acestea trăiesc, conform înregistrărilor Antena 3.

Ce a declarat Gheoghe Dincă din spatele gratiilor despre crimele din Caracal

Totodată, bărbatul care este acuzat de uciderea fetelor din Caracal le spune partenerilor de discuții să aibă grijă, pentru că „vă leagă pe loc”. El mai spune și că dacă fetele ar fi în viață, el ar trebui să fie în libertate.

ADVERTISEMENT

Dacă ar exista probe în acest sens, atunci Gheorghe Dincă ar putea fi liber, însă nu este cazul, după cum mărturisește chiar el.

Totodată, acesta spune și că nu există o pepeapsă mai mare decât aceasta pe care o are deja și „totul se cumulează” în cazul său.

ADVERTISEMENT

„Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu.

Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, spune Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT