Life

Înregistrări secrete scandaloase la Puterea dragostei! Alexandra, Marinescu și Mariana și-au împărțit vorbe grele

26.11.2020 | 17:30
Inregistrari secrete scandaloase la Puterea dragostei Alexandra Marinescu si Mariana siau impartit vorbe grele
ADVERTISEMENT

Alexandra de la Puterea dragostei susține că are o înregistrare de 5 ore de la date-ul cu Marinescu în care acesta ar fi vorbit în termeni nu tocmai ortodocși despre Mariana.

Concurenta a vrut să afle adevărul după ce în casa din Istanbul au apărut zvonuri cum că trecutul ei ar ieși la iveală, iar de aici a pornit un întreg scandal.

ADVERTISEMENT

Mariana a aflat că a fost denigrată la întâlnirea dintre Cristi Marinescu și Alexandra și a luat foc. Alexandra și Marinescu au dat vina unul pe celălalt legat de conținutul discuției lor despre Mariana, iar în final, tânăra cu părul violet a spus că va scoate înregistrările care au creat atâta tămbălău.

Înregistrări secrete la Puterea dragostei: Alexandra versus Mariana

„Îți amintesc că nu am stat doar la masă. Ne-am perindat peste tot”, a încercat să explice Marinescu.

ADVERTISEMENT

„Telefonul a fost pornit mereu pe înregistrare. Ai dat-o prost la un moment dat și voi arăta adevărata ta față”, i-a spus Alexandra lui Cristi.

„Nu te isteriza, încerci să te scuzi acum. Inteligența ta nu te va lăsa să aduci aici tot ce am discutat aici, mai ales întrebările alea”, a spus Marinescu.

ADVERTISEMENT

Mariana nu crede pe nimeni

Cei doi nu au vrut să vorbească despre acea întrebare, dar cert este că e vorba despre ceva ce ar afecta-o destul de grav pe Mariana.

„Nu am discutat despre voi. Nu m-a întrebat despre voi. Voi chiar nu înțelegeți. Nu a venit discuția despre voi decât în momentul în care am fost filmați”, i-a spus Alexandra Mădălinei, nedumerită de tot ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc că îmi dați valoare”, a fost reacția Marianei în fața circului creat de presupusele înregistrări încriminatoare pe care le-ar avea Alexandra.

„Nu pot să cred nici ce spune ea, nici ce spune el”, este concluzia amară trasă de Mariana văzând cum se contrazic Alexandra și Marinescu în legătură cu conversația secretă avută la întâlnire.

 

ADVERTISEMENT