News

Înscrieri la Hyperion 2019. Care sunt actele necesare dosarului de înscriere

10.07.2019 | 11:33
Inscrieri la Hyperion  2019 Care sunt actele necesare dosarului de inscriere

La doar câteva momente după încheierea examenului de Bacalaureat au început înscrierile la facultate. Universitatea Hyperion propune pentru 2019 mai multe domenii și a afișat deja actele necesare pentru dosarul de înscriere pe care fiecare candidat trebuie să-l prezinte. Astfel, în primul rând e nevoie de diploma de bacalaureat. Aceasta trebuie să fie adusă atât în original, cât și copie xerox.

Înscrieri la Hyperion 2019

În cazul în care sunteți absolvent al acestui an este posibil să nu aveți încă diploma de BAC redactată, ceea ce presupune că la dosarul pentru facultate trebuie să vă prezentați cu o adeverinţă eliberată de liceu. Și aceasta trebuie să fie în original și este obligatoriu ca pe ea să se menţioneze media generală, mediile obţinute în anii de studii, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată încă diploma de bacalaureat.

Nu se termină aici. Veți avea nevoie și de certificat de naştere, în original + copie xerox, dar și de certificat de căsătorie, dacă este cazul, și acesta atât în original, cât și în copie xerox. CI/BI, în original, de asemenea și copie xerox. Pentru înscrierea din acest an este nevoie și de o adeverinţă medicală eliberată în ultimele 12 luni, în original. De data aceasta, actul medical nu este nevoie să fie și copie.

Înscrieri la Hyperion 2019. Hyperion
Universitatea Hyperion primește înscrieri și în weekend în luna iulie. Sursa foto – facebook

Care sunt actele necesare dosarului de înscriere

Pentru ca dosarul să fie valid este nevoie și de 3 fotografii color tip buletin. Trebuie să achitați și taxa de înscriere, una care a ajuns la 150 lei și chitanța adăugată și ea la dosar. Atenție, actul este eliberat de casierie, parter, corp B.  În cazul în care vă doriți să urmați a doua facultate, este nevoie de diploma de licenţă în original, dar și copie xerox sau adeverinţă de absolvire, în original. La toate acestea se adaugă și o cerere tip de înscriere.

Vă readucem aminte dacă vreți să vă înscrieți la Universitatea Hyperion în 2019 că toate documente se vor prezenta într-un dosar plic. Începând cu 3 Iunie anul curent, înscrierile au loc de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, iar începând din luna Iulie înscrierile au loc și sâmbătă-duminică între orele 9:00 – 14:00, la Secretariatul General al Universităţii, Calea Călăraşilor nr. 169, sectorul 3, Bucureşti.

 

Tags: