Fotbal international

Insigne, gest de mare clasă pentru Chiricheș după ce a marcat în Napoli – Parma!

27.09.2018 | 07:57
Insigne gest de mare clasa pentru Chiriches dupa ce a marcat in Napoli  Parma

Lorenzo Insigne, atacantul celor de la Napoli a făcut un gest de mare clasă la adresa lui Vlad Chiricheș după ce a marcat în partida cu Parma! Vârful gazdelor a înscris la doar patru minute de la startul partidei și a mers imediat spre camerele de filmat, acolo unde a sărbătorit golul ridicând un tricou al fundașului român. Căpitanul echipei naționale  s-a accidentat în prima etapă din Liga Națiunilor, într-un joc disputat la Ploiești, contra reprezentativei Muntenegrului.

Accidentarea suferită de jucătorul lui Napoli s-a dovedit a fi una cât se poate de serioasă. Stoperul tricolorilor a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și a fost operat de urgență în Italia. Au fost vești proaste și pentru gruparea napoletană. Chiricheș a aflat că nu va mai juca în acest an, urmând să lipsească de pe teren undeva între 6 și 8 luni.

Insigne, gest de mare clasă pentru Chricheș după ce a marcat în Napoli - Parma! Tricoul ridicat
Lorenzo Insigne a deschis scorul în partida Napoli – Parma după care i-a dedicat golul lui Vlad Chiricheș

Insigne, gest de mare clasă pentru Chiricheș după ce a marcat în Napoli – Parma!

Cu toate acestea, coechipierii de la Napoli nu au uitat de suferința românului și i-au dedicat reușita din meciul cu Parma. Imediat după ce a marcat, Lorenzo Inisgne s-a dus către banca tehnică, de unde a luat tricoul cu numărul 21, al lui Chiricheş, şi l-a prezentat întregului stadion.

Insigne evoluează la Napoli încă din 2010, dar primele două sezoane a fost împrumutat la Cavese, Foggia și Pescara. Din 2012, atacantul este component de bază al echipei pentru care a bifat deja nu mai puțin de 211 meciuri. Insigne stă bine de tot și la capitolul reușite, acesta marcând 53 de goluri pentru Napoli. Anul trecut, mai exact pe 14 octombrie 2017, Insigne a bifat golul cu numărul 100 din carieră pentru echipele de club la care a jucat. În 2012, atacantul a fost chemat și la echipa națională a Italiei unde a prins 27 de partide, este adevărat cu mult mai puține goluri înscrise. De patru ori a marcat Insigne pentru Squadra Azzura.

21 de ani avea Insigne când a fost convocat în premieră la naționala Italiei