Anunţ ŞOC: “România-Muntenegru NU SE mai JOACĂ pe Cluj Arena!”

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
22/08/2016, 00:00
Anunţ ŞOC: “România-Muntenegru NU SE mai JOACĂ pe Cluj Arena!” GALERIE FOTO

UPDATE Ora 11:15 / Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF a dezvăluit la o emisiune TV că partida România-Muntenegru nu se va mai disputa pe Cluj Arena din cauza suprafeţei de joc, arsă după festivalul UNTOLD: “Eu aşa ştiu, că nu se mai joacă pe Cluj Arena din cauza suprafeţei. UEFA nu se joacă! Nu permite să joci pe un asemenea teren. Din cîte cunosc, există 2-3 variante de rezervă, dar cel mai probabil se va disputa jocul pe stadionul lui CFR Cluj, pentru că deja s-au vîndut şi bilete şi e greu să muţi meciul din Cluj”.

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Zvonurile apărute cu privire la starea deplorabilă a gazonului de pe Cluj Arena, unde este programată partida dintre România şi Muntenegru, îi determină pe reprezentanţii UEFA să vină în România pentru a vedea situaţia.

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. În ce priveşte această problemă, Andrei Vochin a declarat că deja au fost luate măsuri: “Expertul nostru nu este de aceeaşi părere cu cel de la Cluj în ceea ce priveşte gazonul. Am luat deja legătura cu domnul Oprişan, cel care s-a ocupat de terenurile noastre de la Mogoşoaia şi de la Buftea, şi sperăm să reparăm ce putem în cel mai scurt timp. Este o preocupare intensă şi imediat după Untold am primit un plan de măsuri. E clar că acum gazonul nu arată aşa cum ne dorim, dar am primit asigurări că totul o să fie bine”.

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Vochin a mai precizat că meciul o să aibă loc indiferent de situaţia în care stadionul clujenilor nu o să corespundă cerinţelor: ”E clar că avem şi două, trei variante de rezervă! Nu e pentru prima dată cînd cei de la UEFA vin la Cluj, au mai făcut-o odată. Dacă nu se va juca meciul la Cluj, vom decide unde se va muta, dar eu sper şi cred că vom juca pe Cluj Arena.”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×