Anunţ ŞOC: "România-Muntenegru NU SE mai JOACĂ pe Cluj Arena!"

UPDATE Ora 11:15 / Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF a dezvăluit la o emisiune TV că partida România-Muntenegru nu se va mai disputa pe Cluj Arena din cauza suprafeţei de joc, arsă după festivalul UNTOLD: "Eu aşa ştiu, că nu se mai joacă pe Cluj Arena din cauza suprafeţei. UEFA nu se joacă! Nu permite să joci pe un asemenea teren. Din cîte cunosc, există 2-3 variante de rezervă, dar cel mai probabil se va disputa jocul pe stadionul lui CFR Cluj, pentru că deja s-au vîndut şi bilete şi e greu să muţi meciul din Cluj".

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Zvonurile apărute cu privire la starea deplorabilă a gazonului de pe Cluj Arena, unde este programată partida dintre România şi Muntenegru, îi determină pe reprezentanţii UEFA să vină în România pentru a vedea situaţia.

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. În ce priveşte această problemă, Andrei Vochin a declarat că deja au fost luate măsuri: “Expertul nostru nu este de aceeaşi părere cu cel de la Cluj în ceea ce priveşte gazonul. Am luat deja legătura cu domnul Oprişan, cel care s-a ocupat de terenurile noastre de la Mogoşoaia şi de la Buftea, şi sperăm să reparăm ce putem în cel mai scurt timp. Este o preocupare intensă şi imediat după Untold am primit un plan de măsuri. E clar că acum gazonul nu arată aşa cum ne dorim, dar am primit asigurări că totul o să fie bine”.

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Vochin a mai precizat că meciul o să aibă loc indiferent de situaţia în care stadionul clujenilor nu o să corespundă cerinţelor: ”E clar că avem şi două, trei variante de rezervă! Nu e pentru prima dată cînd cei de la UEFA vin la Cluj, au mai făcut-o odată. Dacă nu se va juca meciul la Cluj, vom decide unde se va muta, dar eu sper şi cred că vom juca pe Cluj Arena."