Sport

Inspirație maximă pentru un parior din Babadag! A luat aproape 12.000 de euro, salvat de goluri marcate în prelungiri

Un parior inspirat din Babadag a dat lovitura la pariuri. A ales 11 evenimente, exclusiv fotbal, și a riscat o miză considerabilă, 150 de lei. Dar a fost răsplătit așa cum se cuvine: aproape 12.000 de euro!
31.01.2022 | 12:17
Inspiratie maxima pentru un parior din Babadag A luat aproape 12000 de euro salvat de goluri marcate in prelungiri
Inspirație maximă pentru un parior din Babadag! A luat aproape 12.000 de euro, salvat de goluri marcate în prelungiri
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai tari bilete ale începutul de an s-a jucat la o agenție Superbet din Babadag, județul Tulcea. Doar din bonusul oferit de casa de pariuri pentru cele 11 evenimente alese a încasat peste 13.000 de lei. Iar totalul, de 57.890,61, i-a primit chiar de la casierița lui favorită din oraș.

Un parior din Babadag a dat o lovitură de proporții la pariuri. Aproape 12.000 de euro cu un bilet spectaculos

Jucătorul inspirat din Babadag a recunoscut că a făcut biletul cu gândul de a prinde măcar pariul șansă. Dar nu a mai fost cazul, deși au fost câteva meciuri care i-au dat emoții. A fost verde pe linie până la urmă, cu profit uriaș. Pentru a obține câștiguri pe măsură, trebuie doar să consulți lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Desigur, nu ar strica și ceva inspirație.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe bilet a fost din Bundesliga, duelul dintre RB Leipzig și Wolfsburg, pronostic 1 solist, la cotă 1,53. A fost o victorie simplă a gazdelor, scor 2-0. Tot din prima ligă germană s-a jucat și partida Hertha Berlin – Bayern Munchen, 2 pauză / 2 final. Cotă 1,70. A fost 4-1 pentru bavarezi, scor final, după 2-0 la pauză.

Pariorul din Babadag a ales și o partidă din România. A mizat pe X2 la pauză în partida dintre UTA și Gaz Metan Mediaș. Deși într-o situație dispeată din punct de vedere financiar, oaspeții au dat lovitura la Arad și s-au impus cu 1-0. Scorul la pauză a fost 0-0, suficient pentru a bifa verde la eveniment.

ADVERTISEMENT

Biletul din Babadag, salvat și de un gol marcat în minutul 90+10 marcat de St. Gilloise împotriva celor de la Genk

Primele mari emoții au venit din prima ligă din Belgia, la partida St. Gilloise – Genk, la care s-a jucat 1 solist. Pe cotă 2,15, cea mai mare de pe bilet. Gazdele s-au impus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 10 al prelungirilor. Tot din Jupiler Pro League s-a jucat și 2 solist la Mechelen – Anderlecht, cotă 1,53. A fost 1-0 pentru oaspeți.

Din prima divizie olandeză s-a jucat partida Sparta Rotterdam – Utrecht, 2 solist, cotă 2,12. Si s-a dovedit o decizie foarte inspirată. O cotă excelentă, prinsă foarte ușor. Oaspeții au câștigat clar, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Pe bilet s-a jucat și o partidă din Ligue 1, duelul dintre Montpellier și AS Monaco. S-a mers pe 1x la pauză, cotă 1,47. Gazdele au avut 2-1 la pauză și și-au păstrat avansul și la finalul partidei. Victorie 3-2 pentru Montpellier.

Emoții mari și în Cupa Africii. Gabonezii au egalat în minutul 90+6 pentru a salva un 1X. Nu a mai contat că au pierdut la lovituri de departajare

Pariorul din Babadag s-a dovedit inspirat și în alegerea făcută din Cupa Africii. A jucat X2 la Burkina Faso – Gabon, la cotă 1,57. Au fost din nou mari emoții, după ce gabonezii au reușit să egaleze la chiar ultima fază a primelor 90 de minute. Au pierdut apoi la lovituri de departajare, dar nu mai conta pentru tulcean.

ADVERTISEMENT

Au fost și două meciuri din Serie A pe biletul pariorului din Babadag. Primul dintre ele Empoli – AS Roma, la care s-a jucat 2 solist, cotă 1,90. “Capitolinii” au avut 4-0 la pauză și s-au impus fără emoții, deși oaspeții au punctat de două ori în partea secundă. Apoi a mizat 1x la marele derby, AC Milan – Juventus. Un 0-0 a asigurat verdele.

În fine, pe bilet a fost și partida Olympiacos – PAS Giannina, la care s-a jucat 1 pauză, 1 final. La cotă 1,72. Golurile din minutele 4 și 88 au asigurat o cotă bifată fără prea mari emoții.

Luna ianuarie a fost una a marilor câștiguri la Superbet, iar tu poți continua bunul obicei în februarie! Trebuie doar să consulți lista completă a bonusurilor oferite de Superbet, te va ajuta enorm.

 

 

 

ADVERTISEMENT