Fotbal international

Inspirație mondială pentru un parior! A prins cota șoc de la meciul Germaniei și și-a asigurat 160.000 de lei de sărbători!

Campionatul Mondial din Qatar scoate tot ce e mai bun din pariori. Dovadă perfectă este super cota prinsă la primul meci al Germaniei.
26.11.2022 | 20:35
Inspiratie mondiala pentru un parior A prins cota soc de la meciul Germaniei si sia asigurat 160000 de lei de sarbatori
Inspirație mondială pentru un parior! A prins cota șoc de la meciul Germaniei și și-a asigurat 160.000 de lei de sărbători!
ADVERTISEMENT

Germania – Spania este meciul zilei de duminică la Campionatul Mondial. Calculele sunt cât se poate de clare pentru trupa lui Hansi Flick. După eșecul contra Japoniei, Germania nu își mai permite pași greșiți. Este eliminată din competiție dacă pierde în fața ibericilor.

A dat lovitura la pariuri după ce a jucat 1 pauză / 2 final la Germania – Japonia 1-2. A prins o cotă fabuloasă, 80,00!

De partea cealaltă, Spania poate aborda în liniște acest derby al grupei E. Asta datorită victoriei absolut impresionante din prima etapă, 7-0 contra reprezentativei din Costa Rica. Bonusurile oferite cu generozitate de Superbet te pot ajuta și pe tine să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

De altfel, această grupă E a oferit poate cele mai greu de anticipat scoruri pentru pariori. Victoria Japoniei în fața Germaniei, scor 1-2, și succesul previzibil al Spaniei, dar cu un neverosimil 7-0 în favoarea ibericilor.

Cea mai tare cotă de la Campionatul Mondial. 80,00 pentru 1 pauză / 2 final la Germania - Japonia 1-2
Cea mai tare cotă de la Campionatul Mondial. 80,00 pentru 1 pauză / 2 final la Germania – Japonia 1-2

Totuși, desfășurarea partidei Germania – Japonia 1-2 nu a fost deloc o surpriză pentru un parior care a dat dovadă de o inspirație fantastică. Acesta a mizat pe 1 pauză / 2 final la partida din runda inaugurală în grupa E.

ADVERTISEMENT

Adică probabil cea mai neașteptată desfășurare înainte de startul jocului. Iar pentru curajul său a fost răsplătit cu o cotă halucinantă 80,00! Poate doar Argentina – Arabia Saudită a fost o surpriză mai mare. Prinsă, de asemenea, de un parior inspirat.

Pariorul inspirat a avut curajul să mizeze 200 de lei pe cota surpriză și a fost răsplătit pe măsură! Cu 160.000 de lei!

Desigur, un singur meci pe bilet a fost suficient pentru a asigura un big win. Mai ales că pariorul inspirat a fost, pe deasupra, și curajos. A ales să mizeze 200 de lei pe cota total neașteptată de la Germania – Japonia. Câștig de 160.000 de lei!

ADVERTISEMENT

Germania a deschis scorul prin Gundogan, din penalty, în minutul 33. A fost 1-0 la pauză pentru nemți, adică scorul cel mai bun pentru pariorul care dorea 1 pauză / 2 final.

Iar șocurile din repriza secundă i-au asugurat câștigul fabulos de 160.000 de lei. Doan și Asano au marcat pentru Japonia, în minutele 75 și 83. Rezultat șocant, care o trimite pe Germania pe marginea prăpastiei. Iar pariorului nostru îi asigură sărbători fericite.

ADVERTISEMENT

Cota 80,00 prinsă de pariorul inspirat este doar una dintre dovezile că posibilitățile sunt nenumărate. Folosește-te și de bonusurile oferite cu generozitate de Superbet și vei avea șanse foarte mari la un big-win.

ADVERTISEMENT