News

Instagram îți oferă cea mai așteptată funcție din ultimii ani. Nu vei mai avea nevoie de telefon pentru a posta

Instagram face o schimbare importantă în ceea ce privește modul în care poți să postezi conținut pe platformă.
21.10.2021 | 15:40
Instagram iti ofera cea mai asteptata functie din ultimii ani Nu vei mai avea nevoie de telefon pentru a posta
Instagram îți oferă cea mai așteptată funcție din ultimii ani. Nu vei mai avea nevoie de telefon pentru a posta. Sursa foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

După îndelungi așteptări, Instagram face cea mai mare schimbare de până acum.

Astfel, vei avea posibilitatea de a distribui conținut pe platformă direct de pe PC sau de pe laptop, fără să mai fie nevoie să folosești telefonul.

Funcția urmează să fie disponibilă la nivel global în următoarele zile.

Utilizatorii au cerut ani la rând introducerea acestei funcții, pe care Instagram n-a găsit de cuviință să o ofere publicului.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care țineau morțiș să posteze de pe PC erau nevoiți să recurgă la o serie de artificii tehnice, nicio soluție fiind neapărat facilă pentru utilizatorul de rând.

Acum, însă, postarea fotografiilor sau a filmulețelor cu ajutorul calculatorului devine un proces mult mai direct și mai ușor.

ADVERTISEMENT

Instagram îți permite să postezi conținut direct de pe PC

Ani la rând, Instagram s-a concentrat doar pe telefoane, fiind, în definitiv, o aplicație destinată smartphone-urilor. Totuși, pe măsură ce rețeaua socială a evoluat, tot așa au crescut și nevoile utilizatorilor. De aceea, compania a decis să adauge treptat noi funcții pentru platforma PC.

Un update major introdus relativ recent pentru Instagram pe PC a fost cel prin care aveai posibilitatea de a accesa mesageria.

ADVERTISEMENT

Și aici, era nevoie de soluții terțe pentru a putea comunica cu prietenii de pe Instagram, folosind calculatorul. Acum, însă, ai acces rapid și facil la toate mesajele pe care le primești pe contul tău.

Instagram are planuri mari în ceea ce privește sprijinirea creatorilor de conținut. Aceștia ar urma să primească noi unelte pentru a le spori creativitatea. Desigur, scopul final al acestor îmbunătățiri este încercarea rețelei sociale de a rămâne un rival puternic și relevant în fața TikTok, ce a crescut amețitor în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Apar funcții noi pentru colaborări, dar și pentru strângerea de fonduri. Vor fi introduse noutăți și pentru Reels, pentru a face videoclipurile postate mai amuzante.

Și aceste noutăți ar urma să fie introduse în următoarele zile.

Momentan, este așteptată introducerea posibilității de a posta de pe calculator. Aceasta ar urma să fie disponibilă chiar de astăzi, 21 octombrie, utilizatorii din întreaga lume primind acces la noua unealtă.

ADVERTISEMENT
Tags: