News

Instagram nu mai funcționează. Oamenii se plâng că au conturile blocate sau șterse, Meta nu a oferit explicații

Instagram, aplicație folosită de peste 2 miliarde de utilizatori și deținută de Meta, le dă mari bătăi de cap utilizatorilor din toată lumea.
31.10.2022 | 17:48
Instagram nu mai functioneaza Oamenii se plang ca au conturile blocate sau sterse Meta nu a oferit explicatii
Instagram a căzut. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de luni, 31 octombrie, tot mai mulți oameni din întreaga lume au vorbit despre ”erori sau probleme” cu Instagram.

Instagram a căzut în întreaga lume în ziua de luni, 31 octombrie

Mai exact, oamenii se plâng că Instagram le-a blocat sau șters contul, deci se află în imposibilitatea de a-și folosi contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Nu merge Instagram”, s-au plâns oamenii, în cor. Internauții s-au plâns în special pe Facebook sau Twitter, unde au căutat disperați răspunsuri la această problemă.

“Instagram pare că a picat. Sau mi-au fost închise conturile“, s-a plâns un internaut, conform newsshopper. “Contul meu de Instagram a fost suspendat fără niciun motiv. Nu am primit nici măcar o notificare”, s-a plâns alt internaut.

ADVERTISEMENT

Interesant, Meta nu a reacționat la această problemă și nu a prezentat o poziție oficială. ”Niciun cuvânt de la Meta cu privire la cauze. Problemele par destul de vast răspândite, iar site-ul de monitorizare Down Detector arată peste 6.000 de plângeri din partea utilizatorilor care încearcă să intre în propriile conturi de Instagram”, a scris pe Twitter Jaymin Shah, CEO SocialGridMedia.

Conform datelor Meta, peste 2 miliarde de oameni folosesc Instagram cel puțin o dată pe lună, fiind considerat al treilea produs Meta, după Facebook și WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Instagram are o creștere lentă, având nevoie de patru ani, din 2018 până în prezent, pentru a strânge 1 miliard de utilizatori în plus față de miliardul pe care îl avea deja în urmă cu patru ani.

În total, produsele Meta însumează 3.71 miliarde de utilizatori unici în toată lumea, conform cifrelor oficiale.

ADVERTISEMENT

Instagram a suferit noi schimbări recent, la fel ca Facebook. Așadar, feedul oferă utilizatorilor mai multe postări de la persoane pe care nu le urmăresc, dar și feed-uri speciale pentru creatorii preferați de conținut. Meta încearcă să combată influența TikTok în rândul tinerilor și să-i facă pe aceștia să dea o șansă și platformelor sale.

Între timp, WhatsApp a trecut de 2 miliarde de utilizatori la fiecare 24 de ore care trimit și primesc mesaje prin intermediul acestui serviciu.

ADVERTISEMENT
Tags: