News

Institutul Matei Balş şi Spitalul Colentina, fără apă caldă din cauza unor lucrări la sistemul de termoficare. Alte 170 de blocuri, afectate

Institutul Matei Balş şi Spitalul Colentina, fără apă caldă mai multe zile, din cauza unor lucrări la sistemul de termoficare.
02.09.2021 | 14:49
Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina fara apa calda din cauza unor lucrari la sistemul de termoficare Alte 170 de blocuri afectate
ADVERTISEMENT

Astfel, timp de 72 de ore, aceste instituții medicale nu vor beneficia de apa caldă, conform unui anunț făcut de compania Termoenergetica București (CMTEB).

De asemenea, afectate de aceste lucrări sunt și 170 de blocuri în care locuiesc bucureșteni. Acțiunea începe de joi, iar unii locatari pot rămâne fără apa caldă chiar și șase zile.

ADVERTISEMENT

Fără apă caldă la Institutul Matei Balş şi Spitalul Colentin, din cauza unor avarii ce trebuie reparate

Prima zonă afectată este cuprinsă între Camera de Comerţ şi Palatul Parlamentului. Este vorba despre lucrări la conducta Magistralei DN 800.

Astfel, 60 blocuri şi instituţii din sectoarele 4 şi 5 vor rămâne fără apă caldă până pe 07 septembrie 2021, la ora 20.00.

ADVERTISEMENT

Nu va fi apă caldă nici pentru cei care locuiesc între străzile Petre Ispirescu şi Drumul Sării intersecţie cu Calea 13 Septembrie. Aici, 91 de blocuri rămân fără posibilitatea de a folosi apa caldă.

Anunțul este valabil până miercuri, 08 septembrie 2021, ora 20.00, a transmis compania.

Ultima zonă afectată este pe Bulevardul Ştefan cel Mare, între Calea Floreasca şi Bulevardul Barbu Văcărescu. Aici, sunt 26 de blocuri afectate și care nu vor avea apă caldă până sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 22.00.

ADVERTISEMENT

Afectate de aceste lucrări sunt și Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Matei Balş” şi Spitalul Clinic Colentina, unde apa caldă va fi oprită timp de trei zile.

„Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase “Prof. Matei Balş” şi Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unităţi medicale pe traseul pe care se vor desfăşura lucrările de remediere”, a mai transmis Termoenergetica.

ADVERTISEMENT

Anunțul Termoenergetica despre oprirea furnizării apei calde

Compania a anunțat că aceste lucrări sunt „esențiale” pentru ca locuitorii Capitalei din aceste zone să poată beneficia de agent termic „în siguranță” în această iarnă.

De asemenea, compania a transmis și un număr de telefon unde bucureștenii pot suna pentru informații suplimentare.

”Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002”, a transmis Termoenergetica despre această decizie.

ADVERTISEMENT