Life

Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră. Aici s-au filmat numeroase producții. Nisipul e fin și alb, iar priveliștea e unică

O insulă din Europa generează interes în rândul regizorilor. Aici s-au filmat numeroase producții, datorită peisajului inedit.
08.05.2024 | 13:02
Insula din Europa pe care regizorii straini o adora Aici sau filmat numeroase productii Nisipul e fin si alb iar privelistea e unica
Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră arată incredibil. Are un nisip fin alb, iar peisajul este și el unul de poveste. Nu e de mirare de ce numeroase producții de succes au fost filmate aici.

Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră

În Europa găsim numeroase locuri de vis. De asemenea, pe continentul nostru există și numeroase insule, care a aparțin de diferite țări. Dacă pe români i-au înnebunit insulele din Grecia, iată că în cazul regizorilor, alte locuri puțin cunoscute publicului larg generează interes.

ADVERTISEMENT

Știm prea bine că pentru un film sau un serial de succes e nevoie și de un cadru pe măsură. Din fericire, anumite locuri de pe glob pot fi perfecte în acest sens, iar producția poate fi filmată în aer liber.

Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră se află în Scoția. Aici s-au filmat mai multe producții care au devenit celebre la nivel mondial. Este vorba despre Eilean Na Moine, o insulă foarte mică, dar care a jucat un rol important în aducerea cărților pe ecran.

ADVERTISEMENT

Aici s-au filmat numeroase producții de succes

Fanii Harry Potter o vor recunoaște ca fiind locația în care se află mormântul lui Dumbledore. Este înconjurată de Loch Eilt și a fost, de asemenea, folosită pentru podul de acces în Hogwarts, precum și ca locație a cabanei lui Hagrid.

Insula din Europa pe care regizorii străini o adoră se pare că a fost intens căutată și de tineri la un moment. Fanii filmului Harry Potter au vrut să vadă zona cu ochii lor și mulți chiar au ajuns aici, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

Ei descriu locul ca fiind unul care merită vizitat măcar o dată în viață. De asemenea, se pare că insula nu e nici dificil de găsit.  „Această mică insulă merită văzută dacă ești un fan Harry Potter și ai vrut să-ți aduci omagiile celui care a fost odată un mare vrăjitor, Albus Dumbledore”, a scris un utilizator.

Care e povestea acestui loc și cum poți ajunge aici? Fanii știu deja drumul foarte bine. „Este destul de ușor de făcut, la o scurtă călătorie cu mașina din Fort William. Mergeți pe drumul A830 sau «The Road to the Isles» până la Loch Eilt. Drumul de la Fort William este de aproximativ 23 de mile și vă va lua aproximativ 40 de minute”, a mai continuat un fan britanic.

ADVERTISEMENT

Odată ajunși la Loch Eilt, oaspeții pot vedea insula, care are copaci impunători și nisip alb. Este o așezare pustie, dar impresionantă. Locul este descris ca fiind o „secțiune magică a coastei, încărcată de istorie din vremurile vikingilor și de dinainte”.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori