Life

Insula iubirii 2024, sezon nou, dar ispite vechi. Personajele pe care telespectatorii le cunosc bine

Ispitele de la Insula iubirii 2024 pe care publicul le-a mai văzut și în sezoanele trecute. Pe cine au adus producătorii.
06.07.2024 | 17:33
Insula iubirii 2024 sezon nou dar ispite vechi Personajele pe care telespectatorii le cunosc bine
Ce ispite din sezoanele trecute apar la Insula Iubirii 2024. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Pe data de 15 iulie are loc premiera Insula iubirii 2024, iar fanii sunt nerăbdători să cunoască îndeaproape cuplurile venite să-și testeze relațiile. Totuși, când vine vorba de ispite, nu vor avea mari surprize, căci unele au mai participat și în vechile ediții.

Ispitele din sezoanele trecute care participă și la Insula Iubirii 2024

Insula iubirii revine pe micile ecrane pe 15 iulie 2024. Sezonul 8 pune la încercare ale cinci cupluri curajoase. Acestea trebuie să reziste în aceeași casă cu 10 ispite, timp de 21 de zile, fără se le cadă în plasă.

ADVERTISEMENT

Dacă cei care vin să-și testeze iubirea sunt necunoscuți, cu excepția Cristinei și lui Andrei Rotaru, pe care publicul îi cunoaște de la Mireasă pentru fiul meu, ispitele nu sunt chiar o noutate.

Mai exact, producătorii au decis să aducă în noul sezon câteva personaje din edițiile trecute. De pildă, două dintre ispitele masculine au făcut parte chiar din echipa Insula iubirii 2023 și au fost îndrăgiți de cei de acasă.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Romeo Vasilioni și Alin Simoiu. Ei au reușit să pună pe jar inimile a două concurente, Ema, respectiv Bianca. Dar legăturile lor nu s-au continuat și în afara insulei.

Ema și-a regăsit fericirea în brațele lui Răzvan. Între timp, ei s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe. Bianca, pe de altă parte, nu s-a împăcat cu Marius și în prezent este singură. Astfel, cele două ispite își pot încerca din nou norocul la Insula Iubirii 2024.

ADVERTISEMENT

Anamaria Vaida, un nume cunoscut fanilor emisiunii

Dacă vorbim despre ispitele feminine, atunci este bine de știut faptul că Anamaria Vaida a mai fost pe listă și în sezonul 6. Prin urmare, numele său nu este deloc străin pentru oamenii din fața televizoarelor.

Ea are 36 de ani. Este tehnician de gene și se consideră o fire îndrăzneață. De altfel, Anamaria se poate lăuda și cu o frumusețe aparte și speră ca farmecele sale vor face victime la Insula Iubirii 2024.

ADVERTISEMENT

Dar vor și ispite noi. Anca Zoţoiu, Maria Tebieş, Florentina Ulmeanu, Ioana Zamfir, Loredana Martin, Flori Olar, Mădălina Maricuţ, Diandra Moga și Larisa Mârtan sunt gata să-i facă pe băieți să uite de iubite.

Lista ispitelor masculine este completată de: Dorian Ungureanu, Radu Stoicescu, Eric Berinde, Teodor Costache, Darius Măcinic, Aurelian Păduraru, Marius (Beni) Troană și Marcel Andrei, notează spynews.ro. 

ADVERTISEMENT