News

Insula Iubirii, noul sezon la Antena 1: ispita Ionuț Gojman face dezvăluiri despre următoarea ediție

22.03.2019 | 09:12
Ionuț Gojman, ispită, dezăluiri despre nou sezon de lnsula Iubirii

Ionuț Gojman a făcut dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1. Bărbatul a trecut de la rolul de concurent, la cel de ispită. Se pare că participarea la show-ul de dragoste i-a adus ceva notorietate acestuia, atsfel că va rămâne cel puțin pentru acest sezon pe micile ecrane și va încerca să intervină în alte cupluri venite în Thailanda să-și încerce dragostea. Fosta partenera cu care a venit în emisiune este acum extrem de aproape de a face pasul important alături de un alt bărbat.

Ionuț Gojman, mărturisiri despre noul sezon de la Insula Iubirii

Ionuț și-a dorit atât de mult ca după participarea la show să fie ispită așa fel încât cei din producție i-au făcut pe plac. Unul din cele mai controversate cupluri ale sezonului trecut a fost cel din care a făcut parte. Cu toate că nu a existat o dovadă exactă a infidelității, cei doi și-a dat seama pe insulă că nu se mai iubesc și că cel mai bine ar fi să-și spună adio.

Mirela, fosta lui iubită, este aproape de căsătorie, iar el, se bucură de viața din Thailanda și de provocările ei. „Curând. Nu ştim o dată exactă”, a declarat Ionuț Gojman, în platoul emisiunii Xtra Night Show. „M-am uitat la emisiune că vă urmăresc. Nu m-am uitat cu niciun sentiment. M-am uitat şi atât. A trecut”, a specificat Ionuț Gojman.

Ionuț Gojman, despre noul sezon de la Insula Iubirii
Ionuț Gojman, despre noul sezon de la Insula Iubirii

Ionuț Gojman, despre iubirea din Thailanda, Nicoleta

„A fost o atracţie. Nicoleta m-a atras ca femeie, eu am rămas singur pe Insulă, pentru că aşa a fost să fie. Mirela a renunţat repede la relaţia noastră, s-a îndrăgostit de Mircea şi atunci s-a terminat. S-a sucit în ultima seară, dar până atunci… De asta am decis să rămân ca ispită. Nu m-am gândit. La început am luat-o ca o idee, ca o glumă, care până la urmă… s-a adeverit. O să fie din nou un sezon care va capta atenţia publicului. Se întâmplă multe. Vin cupluri noi cu poveşti foarte interesante de viaţă, dispuse la mult mai mult!”, a mai povestit Ionuț Gojman.