Life

Întâlnire de gradul zero între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Ce s-a întâmplat între ei: „Am vrut să-l salut”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au intersectat la un eveniment monden. Reacția neașteptată a asistentei de la Antena 1.
10.06.2023 | 18:05
Intalnire de gradul zero intre Ramona Olaru si Catalin Cazacu Ce sa intamplat intre ei Am vrut sal salut
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au revăzut după despărțire. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru l-a iertat pe Cătălin Cazacu, dar îl înțeapă subtil când are ocazia. Recent între ei a avut loc o întâlnire de gradul zero la un eveniment monden, iar blondina de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut o reacție neașteptată.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la un eveniment monden

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit preț de câțiva ani o relație cu năbădăi. Nu s-a încheiat cu o nuntă, deși cererea a avut loc, ci cu asistenta de la Antena 1 care și-a luat toate lucrurile și a plecat din casa lui.

ADVERTISEMENT

Motivul principal ar fi fost infidelitatea prezentatorului de la Antena Stars, după cum a dat de înțeles Ramona Olaru. De atunci, vedeta a rupt orice legătură cu fostul logodnic. I-a scris, însă, din bun simț, după cum chiar ea a dezvăluit, un mesaj de ziua lui.

Dar Bucureștiul nu este atât de mare, mai ales când te învârți în aceleași cercuri, astfel că de curând, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au dat nas în nas la un eveniment monden. Fiecare a mers cu gașca lui acolo.

ADVERTISEMENT

Sportivul i-a avut alături pe Natalia Mateuț și pe Andrei Ștefănescu, colegii de la Antena Stars. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a petrecut toată seara cu grupul de prieteni, dar nu a putut să nu-și observe fostul partener de viață.

„Am vrut să-l salut”

Ba mai mult, Ramona Olaru a vrut să facă un gest de omenie, așa cum l-a numit ea, și să-l salute pe Cătălin Cazacu. Acesta din urmă ori nu a observat-o, ori a evitat-o, căci nu i-a răspuns acesteia. Pe de altă parte, blondina spune că l-a iertat pentru ce a fost între ei.

ADVERTISEMENT

Dar chiar și așa, îndemnată poate de faptul că nu i s-a întors salutul, nu a ratat ocazia de a trimite câteva săgeți subtile în direcția lui. După despărțirea de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru spunea că este axată pe propria fericire.

Astfel că, vedeta călătorește mult și în locuri exclusiviste, despre care spune, revenind la fostul logodnic, că nu sunt chiar pentru toată lumea. „Mi-am luat foarte multe vacanțe pentru vara asta, peste tot plec. N-aș vrea să fiu rea, dar fostul nu umblă prin locuri precum Mykonos.

ADVERTISEMENT

Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, a declarat Ramona Olaru, citată de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: