Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întâlnire de ultimă oră între Dan Șucu și Mircea Lucescu. Tehnicianul i-a dat răspunsul final patronului Rapidului

Dan Șucu și Mircea Lucescu au mai avut o întâlnire. Din informațiile FANATIK, legendarul antrenor a refuzat elegant Rapidul, spunând că nu poate să vină acum.
14.05.2024 | 11:07
Intalnire de ultima ora intre Dan Sucu si Mircea Lucescu Tehnicianul ia dat raspunsul final patronului Rapidului
Întâlnire de ultimă oră între Dan Șucu și Mircea Lucescu. Tehnicianul i-a dat răspunsul final patronului Rapidului. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid este în căutarea unui nou antrenor după demiterea lui Cristiano Bergodi. Interimatul lui Bogdan Lobonț se apropie de final, echipa având un play-off de coșmar, având un singur punct în cele 9 etape disputate până acum.

Întâlnire de ultimă oră între Dan Șucu și Mircea Lucescu: “Antrenorul i-a spus «nu» în mod oficial”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGADan Șucu și Mircea Lucescu au mai avut o întâlnire despre preluarea Rapidului, iar legendarul antrenor i-a spus că nu poate să vină în acest moment:

ADVERTISEMENT

“A fost o întâlnire Dan Şucu şi Mircea Lucescu. Informaţia este că antrenorul i-a spus «nu» în mod oficial lui Dan Şucu. Probabil va urma şi un comunicat din partea Rapidului, prin care i se va mulţumi lui Mircea Lucescu pentru sprijin şi disponibilitate.

Cei doi, Şucu şi Lucescu rămân într-o mare prietenie. Cel puţin pentru moment, pista Lucescu este închisă. Mircea Lucescu a spus că nu este un moment oportun de a venit la Rapid în acest moment. 

ADVERTISEMENT

“Luce i-a lăsat o portiţă lui Şucu şi a spus că s-ar putea să vină anul viitor la Rapid”

Mircea Lucescu încheie negocierile cu Rapid. Va rămâne un apropiat al lui Dan Şucu, deja i-a explicat foarte multe lucruri despre reorganizare. Luce i-a lăsat o portiţă lui Şucu şi a spus că s-ar putea să vină anul viitor la Rapid.

Atunci, lucrurile vor fi mult mai aşezate şi din punctul de vedere al lui Mircea Lucescu şi al organizării Rapidului. Aceasta este informaţia, s-a încheiat telenovela Rapid – Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

“Mircea Lucescu i-a răspuns: Marius Şumudică”

Se vor întâlni din nou, în cursul zilei de joi, pentru a învăţa, pentru a discuta. Dar Mircea Lucescu nu va ajunge în această vară la Rapid. În aceste condiţii, a rămas bătălie în doi: Neil Lennon şi Marius Şumudică.

A contat foarte mult în decizia lui Mircea Lucescu faptul că cei de la minister nu vor să dea baza Pro Rapid. A fost dezamăgit Il Luce de această atitudine. Dar Lucescu îl va ajuta în continuare pe Dan Şucu.

ADVERTISEMENT

Şi mai ştiu ceva. Ceva foarte interesant, când Dan Şucu l-a întrebat, Mircea Lucescu i-a răspuns: Marius Şumudică, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Întâlnire de ultimă oră între Dan Șucu și Mircea Lucescu. Tehnicianul i-a dat răspunsul final patronului Rapidulu

ADVERTISEMENT