Fotbal intern

Întâlnire între acționarii lui Dinamo. Pablo Cortacero, față în față cu boardul DDB. Ce au cerut suporterii, ce a răspuns spaniolul

02.09.2020 | 18:11
Intalnire intre actionarii lui Dinamo Pablo Cortacero fata in fata cu boardul DDB Ce au cerut suporterii ce a raspuns spaniolul
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în administrarea spaniolilor conduși de Pablo Cortacero de 3 săptămâni, din 13 august, acum o săptămână a fost adus un nou antrenor, Cosmin Contra, a fost prezentat oficial duminica trecută, luni a pierdut primul meci pe banca tehnică, 0-1 cu Chindia Târgoviște…

Multe evenimente în „curtea” lui Dinamo, au început să vină și jucători noi, dar nicio întâlnire între acționari. Adică Pablo Cortacero și DDB. Asociația socios „Doar Dinamo București” a salvat financiar Dinamo în momente grele și are 20 % din acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a declarat, la prezentarea lui Cosmin Contra, că intenționează să facă o majorare de capital și să cumpere acțiunile suporterilor, ceea ce nu este deloc pe placul „câinilor” din DDB/PCH.

Întâlnire între acționarii lui Dinamo. Pablo Cortacero față în față cu boardul DDB. Ce au cerut suporterii, ce a răspuns spaniolul

Iată că ieri seară s-a întâmplat și prima întâlnire față în față între noua conducere a lui Dinamo și boardul DDB. FANATIK vă prezintă mai jos comunicatul postat de Asociația DDB pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hâldan (PCH).

ADVERTISEMENT

„COMUNICAT DDB

Ieri seară a avut loc o primă întâlnire între boardul DDB și noua conducere a clubului.

Domnul Pablo Cortacero s-a prezentat ca reprezentant al unui grup de investitori, a vorbit despre proiectul pregătit pentru Dinamo și a răspuns întrebărilor noastre.

Grupul pe care îl reprezintă este de mai multă vreme interesat să investească în fotbal, chiar dacă, pentru ei, aceasta ar fi o primă experiență în domeniu.

ADVERTISEMENT

Domnul Cortacero a ținut să precizeze motivul pentru care au decis să investească la Dinamo. Explicația sa, întărită și de intervenția lui Rufo Collado, a fost că referințele primite despre Dinamo prezentau un club de tradiție, care tinde să devină primul club din România organizat după MODELUL SPANIOL, adică un PARTENERIAT SOLID ÎNTRE SOCIOS ȘI INVESTITORI.

Au fost studiate mai multe cluburi care au acest potențial, dar au ales Dinamo, după ce au văzut materiale video cu suporterii și după caracterizările primite de la persoane precum Dorin Șerdean sau Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

A urmat prezentarea proiectului nostru și discuții pe tema armonizării celor două proiecte într-o STRATEGIE COMUNĂ.

Partea spaniolă a fost interesată să afle de la noi care este stadiul discuțiilor legate de construirea noului stadion, amplasarea acestuia și implicarea noastră în relația cu autoritățile.

Dorința acționarului majoritar este ca echipa DDB să se ocupe în continuare de DEMERSURILE PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION.

A fost apreciată implicarea lui Cosmin Contra în acest proiect pe termen lung, el fiind perceput ca o garanție pentru reușita acestui demers.

Știm că și-a dorit un astfel de proiect la Dinamo, știm că este dornic de performanță și este antrenorul cu care am câștigat ultimul trofeu și alături de care am fost aproape de titlu.

Alte puncte aduse în discuție și solicitări din partea noastră:

  1. Dezvoltarea Academiei Dinamo.
  2. Mutarea birourilor mai aproape de “casă” adică în zona Ștefan cel Mare.
  3. Deschiderea unui magazin Dinamo în aceeași clădire cu noul sediu al FC Dinamo București.
  4. Proiectul comun privind Muzeul Dinamo.
  5. Bugetul proiectat pentru acest an competițional.
  6. Alegerea unui sponsor tehnic care să țină cont de proiectul nostru cu numele membrilor DDB pe tricou.
  7. Implicarea DDB în promovarea și susținerea activităților legate de marketing și ticketing.
  8. Informarea acționarului majoritar în legătură cu acțiunile deținute de suporteri și situația împrumuturilor din partea ProgramDDB.
  9. Analiza situației precare în care se află clubul în prezent.
  10. Necesitatea unei reforme în cadrul clubului.

Acționarul majoritar a primit asigurari din partea noastră, că dacă vor investi și vor acționa în așa fel încât Dinamo să facă performanță, vor avea susținerea totală a celor mai dedicați suporteri.

A încheiat Rufo Collado, care în puține cuvinte a exprimat un adevăr frumos, care poate fi rezumatul zbaterii nostre din ultimele 10 luni:
«Dacă nu ați fi fost voi, azi noi nu am fi fost aici. Din două motive: Pentru că, fără suporteri, Dinamo nu ne-ar fi atras și pentru că fără voi, astăzi, Dinamo nu ar mai fi existat».

ÎN VIAȚA ASTA MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!

www.programddb.ro”

COMUNICAT DDBIeri seară a avut loc o primă întâlnire între boardul DDB și noua conducere a clubului.Domnul Pablo…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, September 2, 2020

  • 9.190 de membrii avea Programul DDB miercuri, la ora 18:00

 

ADVERTISEMENT