Sport

Întâlnire între Adrian Mititelu și Mihai Stoica, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Ce au discutat cei doi. Foto exclusiv

FCSB a învins-o cu 2-0 pe FC U Craiova 1948, dar la final a fost pace între cele două tabere. FANATIK a surprins o discuție amicală între Adrian Mititelu și Mihai Stoica.
13.11.2022 | 23:57
Intalnire intre Adrian Mititelu si Mihai Stoica dupa FC U Craiova 1948  FCSB 02 Ce au discutat cei doi Foto exclusiv
Întâlnire Adrian Mititelu - Mihai Stoica. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o cu 2-0 pe FC U Craiova 1948 în etapa a 18-a din SuperLiga. În urma acestui succes, vicecampioana a urcat pe locul 6, acolo unde va rămâne cel puțin până după pauza prilejuită de desfășurarea Campionatului Mondial. La finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”, FANATIK a surprins o discuție amicală între patronul gazdelor și MM Stoica.

Ce au vorbit Adrian Mititelu și Mihai Stoica la finalul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

La Craiova, FCSB a fost încurajată de aproximativ 200 de fani veniți de la București. Galeria roș-albaștrilor s-a duelat de la distanță cu oltenii din cealaltă peluză prin intermediul bannerelor. În ciuda animozității din tribune, Adrian Mititelu și Mihai Stoica s-au comportat ca doi buni prieteni la vestiare.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor l-a felicitat pe managerul general al roș-albaștrilor pentru succesul de pe „Oblemenco”, iar apoi a oferit o primă reacție în exclusivitate pentru FANATIK.

„A fost o plăcere să mă revăd cu Mihai Stoica după atâția ani, dar preferam să ne vedem înainte de meci. Acum el era bucuros, eu eram trist. L-am felicitat pentru rezultat”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Oltenii, contre cu bucureștenii înaintea partidei

Relațiile dintre cele două tabere n-au fost la fel de calde și înainte de confruntarea din etapa a 18-a din SuperLiga. Președintele gazdelor, Marcel Pușcaș, i-a ironizat pe roș-albaștri pe subiectul Andrea Compagno.

Atacantul în vârstă de 26 de ani nu a evoluat împotriva fostei sale echipe, care l-a cedat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro, din cauza unei clauze conform căreia, dacă ar fi fost folosit, Gigi Becali ar fi trebuit să îi plătească 100 de mii de euro lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„Poate să joace dacă o să plătească Gigi o sumă de bani. Se zice că 100.000 de euro din câte știu.Acum glumim și Gigi dacă ar plăti 100.000 ca să joace, Andrea tot la noi ar juca.

Ne-am trezi și cu niște bani și jucăm și în 12”, a declarat Marcel Pușcaș la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Chiar și fără italian, FCSB a reușit să câștige contra echipei lui Nicolo Napoli, cele două goluri fiind marcate în minutele 4 și 26 de Octavian Popescu, respectiv Joyskim Dawa.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT