Fotbal intern

Întâlnire între foști și actuali „roș-albaștri”! Alex Chipciu, discuție cu Adi Popa și Lucian Filip după CFR Cluj – FCSB. VIDEO EXCLUSIV

03.02.2020 | 11:00
Intalnire intre fosti si actuali rosalbastri Alex Chipciu discutie cu Adi Popa si Lucian Filip dupa CFR Cluj  FCSB VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Meciul CFR – FCSB a fost un prilej pentru Alex Chipciu, ajuns în această iarnă la Cluj, să se reîntâlnească cu foștii coechipieri Adi Popa și Lucian Filip. FANATIK a surprins la sfârșitul jocului din Gruia întâlnirea dintre colegii deveniți acum rivali în lupta pentru titlu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 4,25 este cota pentru „FCSB câștigă la două goluri diferență. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Întâlnire între Popa, Filip și Chipciu la sfârșitul meciului

CFR și FCSB s-au întâlnit în primul meci important al sezonului de primăvară din Liga 1. La capătul unui joc închis, fără multe faze de poartă, „roș-albaștrii” reușind contraperformanța de a nu trimite niciun șut pe poartă, clujenii s-au impus și par, pentru al treilea an la rând, principalii favoriți la titlu.

Duelul din Gruia le-a permis foștilor coechipieri Adi Popa, Lucian Filip și Alex Chipciu să se reîntâlnească.

ADVERTISEMENT

După ieșirea din vestiar, primul lucru pe care Adi Popa l-a întrebat a fost „L-ați văzut pe Chipciu?”, după care a mers în parcarea arenei „Dr. Constantin Rădulescu” pentru o serie de discuții cu jucătorul alături de care a câștigat trei titluri la FCSB, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și Costel Gâlcă.

La discuție s-a alăturat Lucian Filip, de asemenea component al echipei care a cucerit trei campionate la rând între 2013 și 2015, Vali Crețu și Marius Dima, actualul preparator fizic al „roș-albaștrilor”, cu care Alex Chipciu a colaborat în trecut la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu nu a fost în lot

Alex Chipciu nu a avut ocazia să își înfrunte fosta echipă, nefiind inclus în lot de Dan Petrescu. Fotbalistul legitimat în această iarnă, după rezilierea contractului cu Anderlecht a disputat ultimul meci oficial pe 8 septembrie, în tricoul echipei naționale, contra selecționatei din Malta.

La FCSB, Adi Popa, care a prins lotul pentru deplasarea la Cluj in extremis, după ce s-a antrenat cu echipa a doua la începutul săptămânii, și Lucian Filip au fost rezerve neutilizate, în timp ce Vali Crețu a acoperit banda dreaptă pe toată durata partidei.

ADVERTISEMENT

Datorită victoriei cu FCSB, CFR Cluj a ajuns la opt puncte avans față de „roș-albaștri”, care au un meci mai puțin disputat, și la șapte lungimi de Universitatea Craiova și Astra, care sunt despărțire în clasament doar de golaveraj.

ADVERTISEMENT
Tags: