Fotbal intern

Șerdean și Țălnar i-au chemat pe Gane și liderii vestiarului la discuții! Ce se întâmplă cu salariile restante. Exclusiv

08.01.2021 | 16:37
Serdean si Talnar iau chemat pe Gane si liderii vestiarului la discutii Ce se intampla cu salariile restante Exclusiv
ADVERTISEMENT

Începutul anului 2021 a fost marcat de problemele financiare de la Dinamo, unde jucătorii se plâng că sunt neplătiţi de la venirea lui Pablo Cortacero la club. FANATIK a aflat detaliile întâlnirii de ultimă oră între Cornel Ţălnar, Ionel Gane şi câţiva jucători importanţi din vestiarul “câinilor”.


UPDATE, 8 ianuarie. ora 16:30. Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au chemat pe Jerry Gane, Ante Puljic, Deian Sorescu și Diego Fabbrini la Phoenicia Hotel pentru a discuta despre salariile restante promise. Din informațiile FANATIK, la Dinamo nu a intrat niciun ban până la ora acestei întâlniri. Mai mult, celor prezenți li s-a trasmis un nou dead-line pentru plata restanțelor: săptămâna viitoare!

ADVERTISEMENT

Știre inițială: 7 ianuarie, ora 17:25

Fotbaliştii lui Dinamo s-au săturat să fie neplătiţi de luni de zile şi au ameninţat că îşi vor depune memorii. Câţiva dintre jucătorii aduşi de investitorii spanioli au plecat deja de la echipă, iar situaţia era una ameninţătoare pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

FANATIK a aflat că Ionel Gane şi cinci dintre jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit joi cu Cornel Ţălnar. Cele două părţi s-au reunit la Hotelul “Phoenicia” şi au discutat despre situaţia financiară, iar vestiarul “câinilor” a primit o promisiune importantă.

ADVERTISEMENT

Cornel Ţălnar, anunţ pentru Jerry Gane şi vestiarul lui Dinamo

Din informaţiile FANATIK, Cornel Ţălnar i-a anunţat pe Jerry Gane şi pe cei cinci jucători ai lui Dinamo că vor fi plătite două salarii restante. Anunţul ar putea să aducă o linişte temporară la echipă, după ce fotbaliştii “câinilor” ajunseseră la capătul răbdării.

La începutul săptămânii, Ionel Gane anunţase că a purtat o discuţie cu Cornel Ţălnar şi Dorin Şerdean, iar aceştia i-au promis că problemele se vor rezolva, chiar dacă antrenorul “câinilor” era circumspect.

ADVERTISEMENT

“Am avut o întâlnire cu Dorin Şerdean şi Cornel Ţălnar. Dacă nu vin banii nici vineri va fi foarte grav. Băieţii sunt foarte supăraţi, lucrurile nu pot continua aşa”, spunea Jerry Gane luni.

FANATIK a anunţat în exclusivitate faptul că Ţălnar vrea să aducă un investitor surpriză la Dinamo. Acesta i-a înaintat deja o ofertă de 1.000.000 de euro lui Pablo Cortacero. Dacă spaniolul va accepta, investitorul român ar urma să bage imediat 500.000 de euro pentru plata salariilor.

ADVERTISEMENT

Abdoulaye Ba, ultimul jucător care a plecat de la Dinamo

Fotbaliştii aduşi de Dinamo în precedenta perioadă de transferuri, cu salarii astronomice, s-au săturat de promisiunile neonorate şi unul câte unul au plecat de la echipă. Ultimul de pe listă a fost Abdoulaye Ba, care şi-a anunţat miercuri plecarea.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Abdoulaye Ba a încasat 25.000 de euro de la reprezentanţii DDB pentru a întrerupe contractul cu Dinamo fără să meargă în instanţele de la FIFA. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Alexander Gonzalez, care a acceptat 40.000 de euro pentru rezilierea amiabilă a contractului.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării