Life

Întâlnire surpriză între Dan Negru și Dan Diaconescu. Despre ce au discutat „greii” televiziunii: „Nici nu știți ce pierdeți”

Dan Negru și Dan Diaconescu s-au întâlnit și au stat de vorbă. Ce i-a mărturisit „regele audiențelor” celui care făcea furori în trecut cu emisiunea pe care o prezenta la OTV?
12.05.2022 | 13:40
Intalnire surpriza intre Dan Negru si Dan Diaconescu Despre ce au discutat greii televiziunii Nici nu stiti ce pierdeti
Dan Diaconescu și Dan Negru s-au întâlnit. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Dan Diaconescu a dispărut din atenția publicului, însă în anii trecuți acesta făcea furori cu emisiunile care se difuzau în cadrul OTV, postul său de televiziune. Celebrul prezentator și Dan Negru s-au întâlnit recent, iar vedeta Kanal D a povestit despre asta în mediul online.

Întâlnirea surpriză dintre Dan Negru și Dan Diaconescu. Mărturisirea făcută de vedeta Kanal D

În prezent, Dan Diaconescu pune bazele unei afaceri în Emiratele Arabe, însă în urmă cu câțiva ani, emisiunile pe care le prezenta la OTV înregistrau audiențe colosale.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei postări de pe contul său de Facebook, Dan Negru a dezvăluit că el și fostul patron OTV s-au întâlnit și au stat de vorbă, menționând că este unul dintre puținii oameni care îl mai caută pe Dan Diaconescu după ce acesta a dispărut din atenția publică.

Prezentatorul Jocul cuvintelor a povestit că, în perioada sa de glorie, Dan Diaconescu îi mărturisea că are în plan să „OTVizeze” toate televiziunile din România.

ADVERTISEMENT

Dan Negru: „Nici nu știți ce pierdeți”

Cu toate că la momentul respectiv Dan Negru era sceptic cu privire la aceste afirmații, acum, celebrul moderator recunoaște că fostul său coleg de breaslă și-a atins obiectivul.

dan negru dan diaconescu întâlnire
Dan Negru și Dan Diaconescu s-au fotografiat împreună.
Foto: captură Facebook

„Am stat la o vorbă cu Dan Diaconescu. Așa, de dimineață. Ca să nu apară speculații, nu facem nimic împreună, nu avem niciun proiect comun. 

ADVERTISEMENT

Doar la o vorbă, pur și simplu. Sunt mulți din breasla noastră care i-au uitat numărul de telefon în anii ăștia. Acu’ vreo 20 de ani, mi-a spus ca vrea sa OTVizeze televiziunile din România.

Am râs atunci, neîncrezător. Dați o tură pe telecomandă. Nici nu știți ce pierdeți. Azi am recunoscut că i-a ieșit otevizarea”, a scris Dan Negru în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii celor doi oameni de televiziune?

În secțiunea de comentarii, fanii celor doi oameni de televiziune au reacționat. Publicul s-a bucurat să-i vadă împreună, iar oamenii i-au transmis lui Dan Diaconescu că își doresc să-l vadă din nou pe micile ecrane.

„Ar fi minunat să-l revedem într-o emisiune. Sunt convinsă că va fi reușită. Tema lui ar fi bine aleasă de data asta. Are multe de povestit”, a transmis o urmăritoare.

„Cea mai mare audiență a reușit să realizeze domnul Dan Diaconescu, prin muncă și simplitatea lucrurilor și multă informație promptă. Mi-aș dori din nou prezența dânsului pe sticla televizorului!”, a scris o altă persoană.

ADVERTISEMENT