Life

Întâlnire tensionată între Shakira și Pique, în Cehia. Ce au ascuns cei doi despre despărțirea lor

Apar noi detalii despre ruptura dintre Shakira și Pique. Revistele din Spania deschid ediția de miercuri, 8 iunie 2022, cu noi dezvăluiri despre situația tensionată dintre cei doi.
08.06.2022 | 10:59
Intalnire tensionata intre Shakira si Pique in Cehia Ce au ascuns cei doi despre despartirea lor
Shakira și Pique, noi detalii despre despărțire
ADVERTISEMENT

În comunicatul transmis de curând de Shakira, cântăreața a recunoscut că nu mai este partenera lui Pique. Ce a uitat să omită vedeta este cum s-a ajuns aici. Unul dintre cele mai dificile episoade ale relației s-a consumat în Cehia, unde cei doi au mers să îl susțină pe Milan, care disputa un meci de baseball.

Shakira și Pique, episod tensionat în Cehia

Revistele Lecturas și Hola au alocat pagini ample despărțirii dintre Shakira și Pique. Publicațiile aduc câteva elemente noi ale acestei telenovele.

ADVERTISEMENT

Exact când Shakira și fotbalistul de la FC Barcelona au anunțat printr-un comunicat de presă că s-au despărțit, cei doi treceau printr-un moment extrem de tensionat. Revista Lecturas a publicat și imagini în care cei doi nu își mai ascund disprețul, de față cu toată lumea.

Cântăreața și sportivul au călătorit în Cehia pentru a-l susține pe Milan, 9 ani. Băiatul a participat într-un turneu de baseball. Interesant este că Shakira și cei doi copii au mers împreună, iar Pique a zburat separat spre țara din centrul Europei.

ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard au evitat să se privească în cadrul meciului. Răceala cu care s-au tratat a fost observată de mai toată lumea prezentă la acel eveniment sportiv.

Potrivit Lecturas, Pique era în tribună, iar Shakira stătea separat, aproape de terenul unde s-a desfășurat meciul. Fiecare a trăit meciul lui Milan pe cont propriu, bucurându-se pentru performanțele lui Milan.

ADVERTISEMENT

Cei doi proaspeți despărțiți au apărut îmbrăcați lejer la meciul respectiv. Shakira a avut un short, un tricou și a purtat o șapcă pe cap, încercând să ascundă durerea din privire și având de multe ori capul aplecat. Pique era îmbrăcat în blugi și tricou.

Despărțirea dintre Shakira și Pique, pe coperta revistelor Lecturas și Hola din Spania

Shakira încă locuiește în Barcelona

Presa mondenă spaniolă mai scrie că după terminarea meciului de baseball, cei doi s-au întors în Spania. Din nou, separat. Shakira continuă să trăiască cu cei doi băieți și părinții ei în casa pe care până de curând o împărțea cu Pique în Barcelona.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că sunt despărțiți, artista și sportivul încearcă să facă tot posibilul pentru ca micuții să nu sufere. Din felul în care s-au desfășurat evenimentele până acum, băieții ar fi mai apropiați de mamă, iar asta îl afectează destul de tare pe Pique.

Fotbalistul încearcă să fie prezent în viețile celor doi băieți, chiar dacă nu mai este împreună cu mama lor. Acesta e una dintre temele sensibile despre care cuplul nu va vorbi, probabil, niciodată public.

Gerard s-a mutat într-un apartament unde locuiește singur, în urmă cu câteva săptămâni. Motivul despărțirii, cel puțin neoficial, ar fi infidelitatea fotbalistului.

Gerard s-ar vedea cu o tânără de 20 de ani de mai bine de o lună încoace, a cărei identitate nu a fost cunoscută nici până acum. Ba mai mult, Pique a fost văzut des la tot felul de petreceri private în două dintre cluburile de fițe din Barcelona. În respectivele localuri se crede că s-ar fi consumat una dintre idilele sale cu misterioasa amantă.

ADVERTISEMENT