Fotbal intern

Întâlnire Victor Pițurcă – Gică Popescu înainte de meciul Universitatea Craiova – Viitorul. Foto

30.09.2019 | 19:17
Intalnire Victor Piturca  Gica Popescu inainte de meciul Universitatea Craiova  Viitorul Foto
ADVERTISEMENT

Etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1 se încheie luni, de la ora 20:30, pe arena ”Ion Oblemenco” din Craiova, acolo unde Universitatea primește vizita Viitorului Constanța. Înainte de meci, pe iarba stadionului din Bănie a avut loc o întâlnire între două legende ale Olteniei, Victor Pițurcă și Gică Popescu.

Întâlnire Victor Pițurcă – Gică Popescu înainte de startul meciului Universitatea Craiova – Viitorul

O imagine de colecție, cu două legende ale fotbalului românesc, Victor Pițurcă și Gică Popescu, a fost surprinsă pe iarba stadionului ”Ion Oblemenco” înainte de startul partidei dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Din postura de antrenor al oltenilor, Victor Pițurcă este gazdă, luni seara, pentru Gică Popescu. ”Baciul vine la Craiova din postura de adversar al echipei sale de suflet, el fiind președinte la echipa din Constanța. Gică Popescu și Victor Pițurcă au lucrat împreună la echipa națională în trecut.

Fostul coleg de la Steaua al lui Victor Pițurcă, Gică Hagi este suspendat pentru acest meci și va vedea duelul din tribune. Universitatea Craiova – Viitorul este primul meci între antrenorii Victor Pițurcă și Gheorghe Hagi. Cei doi au fost colegi la echipa din Ghencea în perioada 1987-1990.

ADVERTISEMENT
Gică Popescu revine pe ”Ion Oblemenco” după ce a fost înjurat de fanii Craiovei în luna aprilie
Gică Popescu revine pe ”Ion Oblemenco” după ce a fost înjurat de fanii Craiovei în luna aprilie

Gică Popescu revine pe ”Ion Oblemenco” după ce a fost înjurat de fanii Craiovei în luna aprilie

La ultima vizită la Craiova, Gică Popescu, fost căpitan al Universității Craiova și al echipei naționale, a fost primit cu multă răceală de fanii Universității. Se întâmpla asta la meciul dintre U Craiova și Viitorul (1-2), din turul semifinalelor Cupei României, jucat în aprilie.

Mai mulți spectatori l-au înjurat pe fostul căpitan al Barcelonei la începutul reprizei secunde și i-au reproșat că a jucat pentru marea rivală de la Dinamo în 2002. ”Suntem în Postul Paștelui! Hai să vorbim doar de bine, să ne gândim la lucruri pozitive. Nu e bine nici să faci, nici să vorbești de rău. Să ne gândim la lucruri curate, care ne pot face mai buni ca oameni”, a comentat atunci Popescu gestul fanilor olteni.

ADVERTISEMENT