News

Oameni îngroziţi la mormântul lui Arsenie Boca! „Ochişorii fetiţei s-au dat peste cap…”

O întâmplare ruptă din filmele de groază la mormântul lui Arsenie Boca! Oamenii nu au ştiut cum să reacţioneze!
27.12.2017 | 10:26
Oameni ingroziti la mormantul lui Arsenie Boca Ochisorii fetitei sau dat peste cap
ADVERTISEMENT

Un eveniment rupt parcă din filmele de groază a avut loc la câţiva metri de mormântul lui Arsenie Boca, chiar în mănăstirea Prislop! O fată de doar 13 ani a fost protagonista unui eveniment care i-a lăsat cu gura căscată pe toţi cei prezenţi în biserică. Paramedicii care au venit la faţa locului au rămas şi ei şocaţi şi cu greu au găsit un răspuns!

„O fată de 13 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetiţa a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetiţa era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii, pur şi simplu ochişorii fetiţei s-au dat peste cap, nu mai putea să-şi tină ochii jos, normal, numai întorşi în sus, aproape de tot.

ADVERTISEMENT

Întâmplare ruptă din filmele de groază la mormântul lui Arsenie Boca!

Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiţei, s-a putut comunica cu ea, dar ochişorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae, martor al ciudatului eveniment, scrie cancan.ro.

Maior Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU “Iancu de Hunedoara”, a explicat că incidentul nu a fost deloc unul grav. Şi că posibilele cauze ar fi fost căldura şi înghesuiala din Mănăstirea Prislop. „A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital”, a precizat reprezentantul ISU.

ADVERTISEMENT
Tags: