News

Întâmplare șocantă pornită de la manele! Un minor de 13 ani, beat, și tatăl său și-au măcelărit vecinii!

Întâmplare șocantă pornită de la manele în comuna Iana din județul Vaslui.
06.11.2021 | 15:09
Intamplare socanta pornita de la manele Un minor de 13 ani beat si tatal sau siau macelarit vecinii
Minorul și tatăl acestuia au fost reținuți de poliție. Sursa foto - DANI AMARIEI / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Întâmplare înfiorătoare în Vaslui, mai exact în comuna Iana, acolo unde un minor de 13 ani și tatăl său, amândoi cu apucături bahice au sărit la bătaie la vecinii lor cu cuțitul și toporul. Totul s-a întâmplat după ce aceștia au consumat mai multe sticle de vin.

Acum, minorul, Cosmin B. este cercetat de polițiști pentru lovire și alte violențe după ce le-a tăiat cu un cuțit pe o fată de 15 ani și pe mama acesteia.

ADVERTISEMENT

Întâmplare șocantă pornită chiar de la manele!

Și tatăl acestuia este cercetat într-un dosar penal după ce l-a lovit pe tatăl adolescentei, provocându-i un traumatism cranio-cerebral.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au săltat pe minor. L-au dus la Bârlad într-un centru pentru delicvenți de vârsta lui al Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului Vaslui.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, minorul va fi evaluat și psihologic și inclus într-un program de reeducare. Totul a pornit după ce vecinii au avut proasta inspirație să le ceară celor doi să dea muzica mai încet.

Supărați pe manelele vecinilor, aceștia au venit la poarta lor și le-au solicitat să asculte la un volum mai redus. A fost o adevărată scânteie între cele două familii.

ADVERTISEMENT

După un schimb de replici între cele două vecine, mamă și fiică și tatăl său, minorul a vrut să-și facă singur dreptate. A intrat peste cele două în curte.

A luat cu el și două cuțite pe care le-a scos destul de repede și le-a tăiat atât pe mamă cât și pe fiica acesteia de 15 ani. Mircea B., tatăl agresor, a avut și el în mână un topor, cu care l-a lovit pe soțul femeii tăiate de Cosmin. Lovitura i-a fost aplicată bărbatului cu muchia de la topor.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă a fost chemată poliția. De remarcat că cele două victime au nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, conform certificatelor medico-legale emise de medicul legist din Bârlad.

“În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Față de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iana, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

”Bea, înjură, lovește lumea, rupe gardurile vecinilor cu toporul. Foarte obraznic, foarte rău. Violent. Are 13 ani. E un copil, dar toată ulița îi știe de frică. Pe vecina de peste drum a tăiat-o la mână, fata ei e la spital, la Vaslui, operată la mână.

Tatăl lui este vinovat pentru că nu îl educă și nu îl crește frumos. Nu contează că mama e plecată în alt sat, ei au rămas împreună și nu trebuia să se ajungă aici. Să îl țină la școala de corecție, pentru că acolo va avea mai mult de învățat decât în sat”, au spus localnicii despre minor

ADVERTISEMENT
Tags: