Sport

Întăriri în Austria! Cine a revenit sub comanda lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă i-a recuperat pe Ștefan Baiaram și Denil Maldonado. Titularii Universității Craiova și-au revenit după accidentări și se antrenează de zor în Austria.
22.06.2024 | 06:00
Întâriri în Austria! Cine a revenit sub comanda lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. sursă foto: UCV Facebook
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova trag tare în stagiul de pregătire din Austria, de la Neustift Im Stubaital. Costel Gâlcă îi are la dispoziție și pe Ștefan Baiaram și Denil Maldonado, care revin după accidentări la gruparea din Bănie.

Întâriri în Austria! Baiaram și Maldonado revenit sub comanda lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Costel Gâlcă și fotbaliștii Universității Craiova se pregătesc pentru sezonul 2024-2025 din SuperLiga în Austria. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a stabilit deja și jocurile amicale din perioada următoare, așa cum FANATIK a anunțat.

ADVERTISEMENT

Până la întâlnirile cu Pafos, Legia Varșovia și Ludogoreț din Austria, Costel Gâlcă a primit și întâriri la Universitatea Craiova. Carlos Mora s-a alăturat lotului Universității Craiova, însă și alți accidentați din sfârșitul sezonului trecut au revenit la antrenamente.

Ștefan Baiaram și Denil Maldonado se află sub comanda lui Costel Gâlcă în stagiul de pregătire din Austria. Ambii fotbaliști au ratat sfârșitul sezonului recent încheiat la Universitatea Craiova, din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a suferit o ruptură musculară într-un derby cu Rapid București și a plecat de urgență la Barcelona pentru recuperare la acea vreme. FANATIK a anunțat și accidentarea horror a lui Denil Maldonado de la debutul lui Costel Gâlcă.

Internaționalul din Honduras a suferit o întindere a ligamentului, motiv pentru care nu a jucat în ultimele partide din play-off. Chiar și după revenirile lui Denil Maldonado și Ștefan Baiaram, Costel Gâlcă tot mai are jucători accidentați la Universitatea Craiova, așa cum sunt cazurile lui Screciu și Zajkov.

ADVERTISEMENT
  • 28 de partide a jucat Ștefan Baiaram pentru Universitatea Craiova în sezonul trecut din SuperLiga
  • 13 meciuri a strâns Denil Maldonado la Universitatea Craiova din iarnă

Fotbaliștii Universității Craiova vor titlul în SuperLiga: „Acesta ar fi primul obiectiv”

Carlos Mora a oferit primul interviu în calitate de fotbalist al Universității Craiova în Austria. Internaționalul din Costa Rica a dezvăluit că a venit în SuperLiga să câștige titlul cu „alb-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur foarte mult că sunt aici. Ei bine, ceea ce am văzut la Craiova este spectaculos. Mi-a plăcut foarte mult, țara este foarte frumoasă. Mă simt bine, sunt fericit că sunt aici, îmi doresc să fac lucruri bune și sunt foarte încântat să încep să concurez.

Am câteva calități bune, sunt un pic amuzant, un pic prietenos. Îmi place să fiu acolo pentru a vedea că toată lumea se distrează când poate. Din punct de vedere fotbalistic, îmi place că sunt rapid , îmi plac duelurile unui la unu, să atac diagonale și așa mai departe.

Am multe obiective, mi-a plăcut țara, este Europa și e ceva diferit pentru mine. Obiectivele o să vină pas cu pas, primul ar fi câștigarea titlului. Dar înainte trebuie să completăm o serie de pași pentru a ajunge acolo”, a mai spus „Moradona” pentru pagina de Facebook a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 10.00 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2024-2025: Universitatea Craiova”