Sport

Întăriri pentru CSM Bucureşti! Alexandra Dindiligan, prezentată oficial după ce a fost transferată de la Zalău. Fanatik confirmat. Update exclusiv

CSM Bucureşti a transferat-o pe Alexandra Dindiligan de la HC Zalău. Extrema stângă va putea evolua în confruntarea din weekend cu Rostov, în Liga Campionilor.
15.09.2021 | 11:48
Intariri pentru CSM Bucuresti Alexandra Dindiligan prezentata oficial dupa ce a fost transferata de la Zalau Fanatik confirmat Update exclusiv
Întăriri pentru CSM Bucureşti! Alexandra Dindiligan a fost transferată de la Zalău înainte de confruntarea cu Rostov. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
15-09-2021
08:48

Alexandra Dindiligan, prezentată oficial la CSM București

Alexandra Dindiligan este oficial noua hanbalistă a lui CSM București. „Tigroaicele” au prezentat-o pe extrema stânga, al cărui transfer a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, marți, 14 septembrie.

„Îi urmă bun-venit în echipă Alexandrei”, a scris CSM București, pe Facebook.

CSM Bucureşti mută pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că “tigroaicele” s-au întărit cu extrema stângă, Alexandra Dindiligan, pe care au transferat-o de la HC Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici având evoluţii solide în acest început de sezon.

Întăriri pentru CSM Bucureşti! Alexandra Dindiligan a fost transferată de la Zalău

Campioana României suferă pe postul de extremă stânga după ce Siraba Dembele şi Martine Smeets, primele două variante pe această poziţie, au suferit accidentări grave. Astfel, oficialii echipei s-au îndreptat spre una dintre cele mai în formă jucătoare din Liga Naţională, Alexandra Dindiligan.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a fost revitalizată la HC Zalău de Gheorghe Tadici. U Cluj a renunţat la handbalistă care a ajuns în 2020 la Zalău. Peste doar câteva luni, Dindiligan a prins lotul României pentru Campionatul European.

Dindiligan va putea juca împotriva lui Rostov în Champions League

Din informaţiile noastre, CSM Bucureşti va înregistra transferul în cursul zilei de miercuri, urmând ca Alexandra Dindiligan să poată fi folosită în meciul foarte important pe care “tigroaicele” îl vor disputa sâmbătă, în EHF Champions League, împotriva lui Rostov.

ADVERTISEMENT

După accidentările lui Dembele şi Smeets, CSM Bucureşti le va avea pe postul de extremă stângă pe Alexandra Dindiligan şi Diana Fînaru. Astfel, sunt şanse mari să o vedem pe Dindiligan încă din primul minut cu echipa rusă, deşi va avea doar câteva antrenamente cu echipa până la ora meciului.

Zalăul lui Tadici, rampă de lansare pentru mai multe tinere jucătoare

Zalăul lui Tadici a fost în ultimii ani o rampă de lansare pentru mai multe jucătoare. Claudia Constantinescu a plecat în 2019 la CSM Bucureşti, Alexandra Severin a fost transferată în această vară de Minaur Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Raluca Kelemen este curtată de Metz, Siofok şi Gloria Bistriţa şi poate fi următoarea handbalistă care să facă pasul la o echipă importantă. Portarul Zalăului a debutat în acest an şi la echipa naţională.

Start solid pentru Zalău! A obţinut medaliile de bronz în Cupa României

În ciuda controverselor, Gheorghe Tadici rămâne unul dintre antrenorii care promovează tinerele handbaliste în Liga Naţională şi reuşeşte să creeze o echipă competitivă care să se bată de la egal la egal cu granzii.

ADVERTISEMENT

HC Zalău are un start de sezon solid. Echipa lui Gheorghe Tadici a reuşit să obţină medaliile de bronz în Cupa României după o victorie cu Rapid în finala mică. După primele două etape, Zalău a adunat trei puncte, graţie succesului în faţa Slatinei, scor 24-20.

Dindiligan, una dintre cele mai în formă jucătoare în start de sezon!

Alexandra Dindiligan a reuşit să marcheze 10 goluri în faţa Rapidului, în meciul din Cupa României, iar în ultima etapă a marcat 8 goluri, fiind decisivă în victoria obţinută în faţa celor de la CSM Slatina.

CSM Bucureşti are punctaj maxim în Liga Naţională, însă a pierdut meciul cu Esbjerg din debutul Ligii Campionilor EHF, scor 21-22. În aceste condiţii, meciul împotriva lui Rostov din weekend devine foarte important şi poate fi hotărâtor pentru viitorul lui Adi Vasile pe banca “tigroaicelor”.

  • 24 de ani are Alexandra Dindiligan
  • 2014 este anul în care Dindiligan a devenit campioană mondială cu naţionala de tineret a României

 

ADVERTISEMENT