Sport

Întâriri pentru Gâlcă înainte de FC Hermannstadt – Universitatea Craiova! Ar putea fi în lot la Sibiu. Exclusiv

Costel Gâlcă a primit întâriri în lotul Universității Craiova înaintea debutului din SuperLiga cu FC Hermannstadt, programat vineri, la ora 21:30.
09.07.2024 | 14:12
Intariri pentru Galca inainte de FC Hermannstadt  Universitatea Craiova Ar putea fi in lot la Sibiu Exclusiv
Întâriri pentru Gâlcă înainte de FC Hermannstadt - Universitatea Craiova! Ar putea fi în lot la Sibiu. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Infirmeria „alb-albaștrilor” se golește înaintea primului meci oficial din sezonul 2024-2025. Din informațiile FANATIK, Jovan Markovic și Ștefan Vlădoiu s-au antrenat la baza de pregătire „Ilie Balaci” și ar putea fi în lot cu FC Hermannstadt.

Costel Gâlcă primește întâriri înainte de FC Hermannstadt – Universitatea Craiova! Ar putea fi în lot la Sibiu

Universitatea Craiova joacă în deplasare în prima etapă a sezonului 2024-2025 din SuperLiga, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. FC Hermannstadt este primul adversar al „alb-albaștrilor” în anul în care Costel Gâlcă își propune să câștige titlul în România.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a primit vești bune în ultimele zile din partea staff-ului medical al Universității Craiova. Ștefan Baiaram este apt 100% și a revenit la antrenamente, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Din informațiile FANATIK, Ștefan Vlădoiu și Jovan Markovic s-au antrenat și ei la baza de pregătire din Lunca Jiului. Cei doi fotbaliști au absentat în ultimele partide din cantonamentul din Austria, însă au șanse să prindă lotul „alb-albaștrilor” în prima partidă oficială.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu a prins și minute în ultimul amical de la baza de pregătire „Ilie Balaci” cu CSC Dumbrăvița. Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0, Alex Mitriță fiind salvatorul „alb-albaștrilor” în duelul cu divizionara secundă.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Vlădoiu, conform transfermarkt
  • 1.000.000 este valoarea lui Jovan Markovic
ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă, fără doi titulari în FC Hermannstadt – Universitatea Craiova

Costel Gâlcă are și absențe importante pentru confruntarea cu FC Hermannstadt, care se va juca vineri, de la ora 21:30. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Anzor Mekvabishvili și Nicușor Bancu nu vor face deplasarea la Sibiu.

Reprezentanții Universității Craiova la EURO 2024 au primit liber din partea clubului până pe 12 iulie și astfel se vor alătura lotului după deplasarea de la Sibiu. Anzor Mekvabishvili și Nicușor Bancu ar urma să fie pregătiți pentru partida cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Atât Anzor Mekvabishvili, cât și Nicușor Bancu s-au descurcat conform așteptărilor la EURO 2024. Totuși, ambii internaționalii ai Universității Craiova au ratat optimile de finală, fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Transferurile Universității Craiova vor titlul: „O să dăm tot ce avem mai bun”

Transferurile Universității Craiova și-au dat întâlnire cu suporterii la prezentarea echipamentului oficial. Grego Sierra a oferit primele declarații în calitate de fotbalist al „alb-albaștrilor” și a spus ce obiectiv și-a propus în Cetatea Băniei.

„Îmi place mult la Craiova, atmosfera este extraordinară. Sunt foarte fericit să fiu aici, abia aștept să joc pe stadion cu toți suporterii. Astăzi au venit foarte mulți suporteri, lumea e bună cu mine la Craiova.

Am ales Craiova pentru oamenii de aici și interesul clubului. E foarte important pentru mine să fiu aici, știu că echipa este una dintre mai bune din campionat. O să dăm tot ce avem mai bun să câștigăm campionatul”, a declarat Grego Sierra.

ADVERTISEMENT
2,32 este cota Betano pentru pronosticul „2 solist” la FC Hermannstadt - Universitatea Craiova