Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întăriri pentru Universitatea Craiova! Doi jucători importanți au ieșit din infirmerie înaintea meciului cu Rapid. Video exclusiv

Sorin Cârțu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că doi jucători importanți revin în lotul Universității Craiova pentru meciul cu Rapid, din Giulești.
19.05.2023 | 18:55
Intariri pentru Universitatea Craiova Doi jucatori importanti au iesit din infirmerie inaintea meciului cu Rapid Video exclusiv
Întăriri pentru Universitatea Craiova! Doi jucători importanți au ieșit din infirmerie înaintea meciului cu Rapid, asaltul final al oltenilor pentru Europa. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova mai speră la locul 3 și calificarea în preliminariile Conference League. Dar pentru asta are mare nevoie de o victorie pe terenul Rapidului, partidă programată luni, 22 mai, de la ora 20:30. Giuleștenii sunt și ei motivați de șansa de a urca pe locul 4 în SuperLiga în cazul unei victorii.

Sorin Cârțu, anunț important la FANATIK SUPERLIGA înainte de Rapid – Universitatea Craiova: “Ndong și Silva se antrenează cot la cot cu băieții”

Eugen Neagoe a primit câteva vești excelente înainte de partida cu Rapid. Sorin Cârțu a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că lotul Universității Craiova este complet, cu excepția celor două accidentări de lungă durată, Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Basilo Ndong și Raul Silva, jucători care au lipsit din defensiva Universității Craiova în ultimele runde, au revenit la antrenamente și se pregătesc cot la cot cu colegii lor. Cei doi sunt apți pentru partida cu Rapid și foarte probabil vor fi trimiși încă din primul minut de către Eugen Neagoe.

Toată lumea e aptă pentru meciul cu Rapid. A intrat la antrenament și Ndong, a intat și Silva. Sunt cot la cot cu băieții. Cu ei nu s-a forțat atunci când nu au apărut. Sunt cu antrenamentele la zi. Neagoe poate alinia cea mai bună formație.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu știe cât de greu va fi pentru Universitatea Craiova în Giulești: “Acasă, Rapid e favorită cu oricine joacă”

Nu știu când va exploda din nou Baiaram. La intrarea lui la CFR ne-a dat speranțe și ne dă în continuare. Așa sunt fotbaliștii de caracteristica asta cum e Baiaram. Pot să aibă momente bune, dar și… Îmi aduc aminte că anul trecut în Giulești a făcut un meci splendid.

Poate face și acum. Să fie și un arbitraj bun, să nu permită un joc dur. Nu știu dacă Rapid e favorită, ei acasă au jucat mereu bine. Greu câștigă cineva la ei, dar asta nu înseamnă că nu putem lua puncte. Sunt două echipe care nu poți să intuiești apriori.

ADVERTISEMENT

Acasă, Rapid e favorită cu oricine joacă din punctul meu de vedere. Pentru aportul publicului, care pune mare presiune pe arbitri, de aia și greșesc așa mult în Giulești, e presiune și pe jucători”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VIDEO

Rapid – Universitatea Craiova, meci important în etapa 9 din SuperLiga. Ambele echipe mai speră la cupele europene

Universitatea Craiova are 37 de puncte după opt meciuri disputate în play-off, cu două mai puține decât CFR Cluj, ocupanta locului 3. Formația pregătită de Dan Petrescu are în această rundă meci pe terenul lui Sepsi. Rapid, cu 35 de puncte, este și ea în continuare în cursa pentru Europa. FCSB – Rapid, CFR Cluj – Farul și Universitatea Craiova – Sepsi se joacă în ultima etapă din play-off.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT