Fotbal intern

Înțelegerea secretă a lui Valentin Mihăilă. Unde va ajunge tricoul în care a marcat la echipa națională. Exclusiv

26.03.2021 | 12:11
Intelegerea secreta a lui Valentin Mihaila Unde va ajunge tricoul in care a marcat la echipa nationala Exclusiv
Înțelegerea secretă a lui Valentin Mihăilă. Unde va ajunge tricoul cu care a debutat la echipa națională. Exclusiv (sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă are o înțelegere secretă legată de tricourile de joc. Cele în care reușește să marcheze pentru prima dată ajung la iubita sa, iar FANATIK a aflat că acest lucru se va întâmpla și cu cel de la echipa națională. Acest obicei datează încă de când tânărul jucător evolua pentru echipa secundă a Universității Craiova.

Fostul fotbalist al echipei din Bănie impresionează pe zi ce trece. Mihăilă a debutat la echipa națională mare și a făcut-o într-un mare stil, cu un gol excepțional reușit în jocul României cu Macedonia de Nord, chiar în debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” au trăit periculos cu macedonenii în partida de pe „Arena Națională”. Trupa lui Mirel Rădoi a condus cu 2-0, însă a fost egalată la 2 în ultimele zece minute ale partidei. Totuși, „tricolorii” au avut o revenire de senzație și au mai înscris un gol. Ianis Hagi a punctat și el pentru prima dată pentru naționala mare.

Valentin Mihăilă, înțelegere secretă legată de tricoul de joc. Cele în care marchează pentru prima dată ajung la iubita sa

Valentin Mihăilă nu este genul de fotbalist care să iasă prea mult în evidența în afara terenului, însă pe gazon face ce face și ajunge să fie primul pe paginile ziarelor. Ultima „ispravă” a fotbalistului de 21 de ani a fost să înscrie chiar la debutul în tricoul naționalei mari. A făcut-o într-un moment foarte important, în prima etapă din cadrul preliminariilor pentru Mondial, contra Macedoniei de Nord.

ADVERTISEMENT

Intrat în minutul 10, după ce Florinel Coman s-a accidentat, Mihăilă a înscris în minutul 50 cel de-al doilea gol al „tricolorilor.” A fost o execuție superbă, la capătul unei faze în care a trecut printre trei adversari și a finalizat cu un șut la colțul lung.

FANATIK a aflat ce se va întâmpla cu tricoul în care jucătorul Parmei a debutat cu gol la națională. Conform unei înțelegeri secrete, Mihăilă i-l va dărui iubitei sale. Așa s-a întâmplat până acum cu tricourile de joc de la echipa a doua a Craiovei, dar și cu cel de la echipa mare, naționala U21 și, bineînțeles, tricoul în care a dat gol în Parma – Lazio, prima sa reușită în Italia, înregistrată în Cupă.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani are Valentin Mihăilă, fotbalistul legitimat la Parma
  • 13 prezențe are jucătorul în Italia

Ar fi putut fi o soluție pentru naționala U21, dar prestațiile de la Parma l-au propulsat pe Mihăilă în „bătălia celor mari”

Mihăilă, în vârstă de 21 de ani, este cel mai tânăr component al echipei naționale, însă a dovedit pe teren că vârsta nu contează și nici faptul că a evoluat pentru prima dată într-un meci pentru „cei mari”. Chiar dacă este eligibil și pentru naționala U21 și ar fi putut reprezenta o soluție pentru Campionatul European, Mirel Rădoi l-a convocat la  lotul mare, fiind conștient că poate fi o piesă grea pentru aceste meciuri de debut în preliminarii.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la prestațiile pe care le-a avut Mihăilă la Parma, în Italia, acolo unde a reușit să înscrie deja de trei ori și este unul dintre cei mai important fotbaliști de la echipa de club. Cota sa a explodat, așa cum a anunțat FANATIK. În acest moment, Valentin Mihăilă este cel de-al treilea cel mai valoros fotbalist român, fiind cotat la 8,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Tatăl său a simțit momentul bun al fiului său și a declarat pentru FANATIK că Vali merită să fie convocat la echipa națională mare: „Mă bucur că va avea șansa să debuteze acolo. Nu vreau să fiu subiectiv, însă după ce a arătat în ultima vreme, cred că merită să fie acolo. Mirel Rădoi este cel care decide ce se va întâmpla.”


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,67 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT