Fotbal international

Inter – AC Milan 1-0. Icardi, decisiv în Derby della Madonnina. Gol în ultimul minut! Video

21.10.2018 | 21:25
Inter - AC Milan 1-0. Icardi, decisiv în Derby della Madonnina. Gol în ultimul minut

Inter a câștigat Derby della Madonnina cu AC Milan grație unui gol marcat de căpitanul Mauro Icardi la ultimul minut de jocVezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+2 – GOOOOOOOL INTER! Icardi deschide scorul în minutul 90+2! VIDEO AICI

Min. 1 – A început partida

Fanii gazdelor au afișat scenografia impresionantă pregătită pentru acest derby încă din urmă cu trei luni.

 

Coregrafie Inter
Coregrafie Inter

Fanii lui Milan au fost informați din timp despre această scenografie și au răspuns cu o alta, în care arătau șarpele afișat de rivalii lor rupt în două.

Fanii lui Milan au stiut ce pregatesc rivalii lor
Fanii lui Milan au stiut ce pregatesc rivalii lor

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Inter - AC Milan
Echipele de start Inter – AC Milan

Derbyul vine într-un moment în care Inter pare a fi într-o formă bună, aflându-se pe locul 3 în Serie A, după cum arată și clasamentul celor nouă etape scurse până acum, dar și Milan nu a pierdut în ultimele cinci jocuri, ce e drept, adunând mai mult remize. Inter are 16 puncte, iar rossonerii au cu patru mai puțin decât rivalii concitadini.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport 3 și Telekom Sport 2 Inter – AC Milan din Serie A LIVE VIDEO și LIVE STREAM pe FANATIK.RO

Marele derby al Lombardiei poate fi vizionat în direct, cu începere de la ora 21:30, pe Digi Sport 3 sau pe Telekom Sport 2. Cine nu are această posibilitate poate apela la streamingul live oferit de FANATIK.RO, unde veți putea vedea golurile și fazele cele mai importante. Ambii antrenori, Luciano Spalletti, respectiv Gennaro Gatusso, s-au ferit totuși să facă declarații agresive la adresa adversarului, considerând că la acest moment partida este deschisă oricărui rezultat. Milan, de când misterioasa conducere chineză a lăsat locul uneia din SUA pare a se afla pe drumul cel bun al renașterii.

Inter - AC Milan live în Serie A. Inter e pe locul 3, cu 16 puncte. AC Milan pe locul 10, cu 12 puncte
Inter – AC Milan live în Serie A. Inter e pe locul 3, cu 16 puncte

Pentru Inter nu există clipă de odihnă, pentru că după solicitarea maximă din acest derby va urma alt meci de foc miercurea viitoare, examenul de pe Camp Nou, în fața Barcelonei, în grupa de Champions League. Cum însă este derbyul orgoliilor, Luciano Spalletti nu poate să lase pe bancă nici un jucător, înainte de deplasarea din capitala Catalunyei. Spalletti consideră că de la venirea lui Gattuso Milan s-a schimbat mult în bine și că din punct de vedere fizic va fi o confruntare extrem de dură, iar capitolul fizic ar putea avea un rol decisiv în stabilirea învingătorului. Gattuso va juca extrem de ofensiv, cu un sistem 4-3-3, adică Suso și Calhanoglu îl vor susține pe Pipta Higuain în atac, în timp ce Inter va juca sistem clasic, adică un singur vârf, Mauro Icardi.