Sport

Inter Escaldes – CFR Cluj 1-1, turul 2 preliminar al Conference League. Calificare rușinoasă a ardelenilor

CFR Cluj s-a făcut de râs cu Inter Escaldes, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League. Ardelenii au făcut doar 1-1, dar s-au calificat în turul 3 preliminar grație victoriei de la Cluj cu 3-0
27.07.2022 | 19:50
Inter Escaldes  CFR Cluj 11 turul 2 preliminar al Conference League Calificare rusinoasa a ardelenilor
CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar al Conferencde League după remiza din Andorra, 1-1 cu Inter Escaldes
ADVERTISEMENT
27-07-2022
14:57

Inter Escaldes - CFR Cluj 1-1 (Soldevila 20 / Deac 50 pen.)

Partida Inter Escaldes – CFR Cluj, manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League, nu poate fi urmărită la televizor în România, dar a fost transmisă în direct pe contul de YouTube al echipei ardelene. În tur, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 3-0.

Min. 90+3: Jesus Rubio vede și el al doilea cartonaș galben pentru un faușlt dur și este eliminat.

Min. 79: Ocazie bună a clujenilor, dar Roger reia din 3 metri cu capul în transversală.

Min. 72: Nemarcat, Roger Marce trimite peste poartă cu capul din 4 metri.

Min. 61: Lima simulează în careul clujean, vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 59: Chete lovește bara transversală. O nouă ocazie uriașă a gazdelor.

Min. 50: GOOOL CFR CLUJ! Lima îl faultează în careu pe Deac, se acordă penalty, pe care îl transformă același Deac.

Min. 36: Centrare periculoasă Andreu, dar Soldevila nu ajunge la timp pentru a relua în plasă.

Min. 30: Evoluție sub orice critică a echipei antrenată de Dan Petrescu. Gazdele au o nouă ocazie uriașă de a marca, dar Gallego reia cu capul din 6 metri pe lângă poartă.

Min. 20: GOOOL INTER ESCALDES! După o aruncare de la margine a gazdelor, urmată de o gafă imensă a lui Bălgrădean, Soldevila reia cu capul în plasă din 3 metri.

Min. 17: Andreu reia cu capul puțin pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

27-07-2022
13:56

Echipele de start la Inter Escaldes - CFR Cluj

Au apărut echipele de start la meciul Inter Escaldes – CFR Cluj, manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League.

  • Inter Escaldes: Munoz – Gallego, Ildefons Lima, Chete, Marce – De La Torre, Martinez, Roca, Cabrera – Soldevila, Andreu. Rezerve: Coca, Chus Rubio, Moreno, Betriu, Jordi Rubio. Antrenor: Raul Obiols
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora – Deac, Bordeianu, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger. Rezerve: Scuffet, Rareș Gal, Graovac, Petrila, Yeboah, Betancor, Mistrati, Yuri, Braun, Muhar, Buș. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Inter Escaldes – CFR Cluj are loc miercuri, 27 iulie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul manșei secunde a turului 2 preliminar din Conference League. Campioana României s-a impus la pas pe teren propriu, în primul joc, scor 3-0, o contribuție importantă, dar nefericită, având fundașul central al oaspeților, românul Raul Feher, care a comis penalty la primul gol și și l-a înscris pe al treilea în proprie poartă.

Unde se joacă meciul Inter Escaldes – CFR Cluj, manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League

Confruntarea Inter Escaldes – CFR Cluj are loc miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00, pe „Estadi Comunal” din capitala Andorrei, Andorra la Vella. Este o arenă foarte mică în privința numărului de locuri în tribune, numai 1.300, dotată și cu o pistă de atletism. Împreună cu alt stadion de numai 1.000 de locuri, Camp des Sports de Aixovall este una dintre locațiile unde își joacă acasă meciurile echipa națională a Andorrei.

ADVERTISEMENT

Interesul pentru meciul dintre Inter Escaldes și CFR Cluj este foarte scăzut, ceea ce înseamnă că în cel mai bun caz în jur de jumătate din cele 1.300 de locuri vor fi ocupate miercuri după-amiază. Vor fi prezenți, în număr redus și susținători al echipei ardelene, veniți din țară sau din colțurile Europei pentru cei stabiliți în afara granițelor sau care muncesc în străinătate.

Inter Escaldes a copiat culorile marelui Inter din Italia și este un club fondat în 1991, care a câștigat ultimele trei ediții din Primera Divisio a Andorrei.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Inter Escaldes – CFR Cluj

Jocul tur de la Cluj a putut fi urmărit în direct pe posturile de televiziune de profil Digi Sport 2 și Prima Sport 2. Partida Inter Escaldes – CFR Cluj se joacă miercuri, 27 iulie, pe Estadi Comunal din Andorra la Vella, de la ora 18:00, dar nu va putea fi vizionată la TV ca urmare a problemei de infrastructură existentă la micuța arenă a gazdelor. CFR va transmite întâlnirea pe contul de YouTube al clubului.

În Andorra, se anunță o săptămână cu o vreme extrem de instabilă, cu reprize de precipitații pe parcursul fiecărei zile, cu o singură excepție. Și aceea se anunță a fi chiar miercuri, 27 iulie, când nu e prognozată ploaie, iar temperatura ar ajunge maxim la 27 de grade. Meciul va fi condus de arbitrul norvegian Kristoffer Hagenes, care a mai fost la centru în 2019 la confruntarea FCSB – Milsami Orhei 2-0.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e ca de obicei temător și la 3-0

Campioana României are un avans consistent din manșa tur, care în proporție de 99 la sută o face calificată în turul 3 preliminar al Conference League, acolo unde ar urma să dea peste echipa din Belarus, Șahtior Soligorsk. Cu toate acesta, pentru antrenorul Dan Petrescu nimic nu este încă decis și e convins câ vor avea un meci greu.

„După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. Vorbeam cu Feher după meci şi ne-a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că vom fi favoriţi şi suntem favoriţi, dar prea multe ocazii ratate. Eu nu pot să cert un jucător care ratează. Dar azi m-am enervat foarte rău, pentru că au fost mult prea multe ocazii”, a spus „Bursucul” după meci.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Inter Escaldes – CFR Cluj

  • Inter Escaldes: Coca – G. Arias, Chete, De Nova, C. Rubio – Martinez, Roca, Cabrera – Belhadji, Andreu, J. Rubio. Antrenor: Raul Obiols
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă, Camora – Bordeianu, Cvek – C. Deac, Ad. Păun, Petrila – Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu

Cote la pariuri la jocul Inter Escaldes – CFR Cluj

Ca și în partida tur, casele de pariuri au acordat cote modice la victorie echipei lui Dan Petrescu. Acum ele sunt ceva mai mari, în sensul în care un al doilea succes pentru CFR nu mai are cotă 1,05 ca în tur, ci 1,25. Dacă prin absurd echipa din Andorra ar reuși să producă o mare bombă, cota ar fi de 13,00, iar un gol al gazdelor ajunge pe la 2,90.

CFR Cluj nu străbate o perioadă fastă din nici un punct de vedere. Situația financiară a clubului e departe de a fi una optimă. Patronul Neluțu Varga a suferit un AVC după eliminarea din Champions League, iar echipa nu arată deloc bine, în ultima etapă de campionat cedând cu 1-3 pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. Așadar, multă tensiune pentru Dan Petrescu și jucătorii săi.

ADVERTISEMENT