Fotbal international

Nebunie pe San Siro! Juventus câştigă un meci epic cu Inter!

28.04.2018 | 16:31
Nebunie pe San Siro Juventus castiga un meci epic cu Inter

UPDATE, ora 23:50. Meci EPIC pe San Siro. Juventus câştigă cu 3-2 Derby d’Italia după un meci care a avut de toate: răsturnări de situaţie, eliminări, tehnologia VAR. Douglas Costa a deschis scorul pentru campioana Italiei, în minutul 13. Pentru Inter lucrurile s-au înrăutăţit câteva minute mai târziu când Vecino a fost eliminat pentru un fault dur, arbitrul folosindu-se de tehnologia VAR pentru a lua decizia. În ciuda startului dezastruos, Inter a început să revină. Icardi (52) şi Barzagli (65), în proprie poartă, au semnat o revenire incredibilă a gazdelor. Dar nu a fost finalul.

În ultimele 10 minute a fost o nebunie la poarta lui Handanovic. Cuadrado a egalat în minutul 87 printr-un şut surpriză la care portarul Interului nu a avut reacţie. Higuain a adus o victorie cât un titlu pentru Juventus după o lovitură de cap perfect plasată în minutul 89. Golul lui Higuain l-a făcut pe Massimiliano Allegri să îşi iasă din minţi. Antrenorul lui Juve a intrat pe teren după gol şi a fost eliminat de arbitru. Napoli trebuie să învingă în meciul cu Fiorentina pentru a rămâne în cursa la titlu. VEZI GOLURILE MAI JOS

Echipele în “Derby d’Italia” :

Inter (4-2-3-1): Handanovic – Cancelo, Skriniar, Miranda, D’Ambrosio – Vecino, Brozovic – Candreva, Rafinha, Perisic – Icardi

Rezerve: Padelli, Berni, Santon, Lisandro Lopez, Ranocchia, Borja Valero, Dalbert, Karamoh, Eder, Pinamonti
Antrenor: L. Spalletti

Juventus (4-2-3-1): Buffon – Cuadrado, Rugani, Barzagli, Sandro – Khedira, Pjanic, Matuidi – Douglas Costa, Higuain, Mandzukic
Rezerve: Szczesny, Pinsoglio, Howedes, Lichtsteiner, Benatia, Asamoah, Marchiso, Bentancur, Bernadeschi, Dybala
Antrenor: M. Allegri






 


Inter – Juventus LIVE STREAM Serie A. Meci de mare importanţă în cadrul etapei a 35-a a Serie A pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano. Ambele echipe au nevoie de puncte ca de aer. Gazdele vor să prindă locul 3 sau 4, pentru a se califica în grupele Champions League ale viitoarei ediţii. Juventus, după ce a pierdut duelul direct cu Napoli în ultimul minut al meciului de la Torino, mai are doar un punct avans.  

Inter – Juventus LIVE STREAM Serie A. Echipa pregătită de Luciano Spalletti nu are absent decât pe mijlocaşul Gagliardini şi va miza pe un sistem de joc 4-2-3-1, cu Mauro Icardi în coasta apărării bianconere. Juventus va fi o echipă foarte ofensivă, într-un 4-3-3 care vrea să pună presiune de la început asupra adversarului. Douglas Costa, Higuain şi Mandzukic au darul de a creşte mult forţa de atac a echipei lui Allegri, care însă intenţionează să îl ţină pe bancă la început pe Dybala.

Inter – Juventus LIVE STREAM Serie A. Au predominat egalurile

Inter – Juventus LIVE STREAM Serie A. Juventus are probleme de lot, pentru că doi oameni importanţi, fundaşii Chiellini şi De Sciglio numai printr-o minune ar putea fi prezenţi la acest meci. Din această cauză Cuadrado va fi retras de Allegri pe o poziţie total neobişnuită pentru el, cea de fundaş dreapta, în timp ce zona centrală va fi acoperită de cuplul Rugani-Barzagli.

Inter – Juventus LIVE STREAM Serie A. În ultimele 26 de meciuri la Milano bilanţul duce mult spre remiză. Au fost 12 la număr, faţă de cele 6 ale lui Inter şi 8 ale lui Juventus. Golaveraj 33-30. Inter nu a mai pierdut pe teren propriu de patru ani în faţa bianconerilor.

Tags: