Fotbal international

Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor! Cum s-a implicat UEFA

03.09.2018 | 16:58
Inter lista mai mica de jucatori pentru Liga Campionilor Cum sa implicat UEFA

Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor. Formaţia antrenată de Luciano Spalletti revine după şapte ani de pauză în Champions League, însă italienii au avut un obstacol în alcătuirea lotului pentru competiţia europeană. “Nerazzurrii” au fost obligaţi să aibă un lot format din doar 20 de fotbalişti, faţă de 25 cât este normal.

UEFA şi Inter au ajuns la un acord după ce clubul din nordul Italiei a încălcat Fair-Play-ul Financiar. În aceste condiţii, “nerazzurrii” vor aborda competiţia cu 20 de fotbalişti. Cea mai surprinzătoare absenţă din lotul lui Inter o reprezintă Roberto Gagliardini, fotbalist care a bifat 30 de prezenţe în tricoul echipei pregătite de Luciano Spalletti.

Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor

Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor. Echipa care a terminat pe locul patru în sezonul trecut din Serie A va juca în B din UEFA Champions League, alături de FC Barcelona, Tottenham Hotspur şi PSV. Formaţia antrenată de Luciano Spalletti va debuta în actuala stagiune din Liga Campionilor, pe 18 septembrie, cu echipa din nordul Londrei.

Inter a câştigat de trei ori competiţie, în sezoanele 1963-64 şi 1964-65, când se numea Cupa Campionilor Europeni, şi 2009-10. În cele 166 de meciuri jucate în cea mai importantă competiţie din Europa, interiştii au obţinut 82 de victorii şi 44 de remize, însă au înregistrat şi 40 de înfrângeri.

În sezonul 2011-12, ultimul în care Inter a participat în Liga Campionilor, “nerazzurrii” au terminat pe primul loc în Grupa B, peste Trabzonspor, ŢSKA Moscova şi Lille. Italienii au fost eliminaţi în optimile de finală, de Olympique Marseille.

Lotul lui Inter Milano pentru Liga Campionilor

Portari: Samir Handanovic, Daniele Padelli, Raffaele Di Gennaro

Fundaşi: Kwadwo Asamoah, Danilo D’Ambrosio, Stefan De Vrij, Miranda, Andrea Ranocchia, Milan Skriniar, Sime Vrsaljko

Mijlocaşi: Borja Valero, Marcelo Brozovic, Radja Nainggolan, Matias Vecino, Antonio Candreva, Ivan Perisic, Matteo Politano

Atacanţi: MauroIcardi, Keita Balde, Lautaro Martinez

Lionel Messi i-a pus gând rău lui Inter

Catalanii vor să câştige din nou Liga Campionilor, iar Lionel Messi a anunţat obiectivul pentru noul sezon european. “Cred că e timpul să câştigăm din nou Champions League, pentru că au fost 3 ani la rând în care am fost eliminaţi în sferturile de finală. Probabil că ultima eliminare a fost şi cel mai greu de digerat, din cauza rezultatului (n.r. – 0-3 cu AS Roma, după 4-1 pe teren propriu) şi a modului în care s-a jucat meciul. Consider că trebuie să ne propunem asta. Avem o echipă extraordinară şi putem să o facem. Nu sunt doar vorbe, avem o echipă capabilă să lupte pentru câştigarea acestei competiţii”.

Programul lui Inter în Liga Campionilor

18 septembrie, ora 19:55 – Inter – Tottenham Hotspur

3 octombrie, ora 22:00 – PSV – Inter

24 octombrie, ora 22:00 – Barcelona – Inter

6 noiembrie, ora 22:00 – Inter – Barcelona

28 nopiembrie, ora 22:00 – Tottenham Hotspur – Inter

11 decembrie, ora 22:00 – Inter – PSV

Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor
Inter, listă mai mică de jucători pentru Liga Campionilor