Sport

Inter – AC Milan 1-2. Olivier Giroud, erou în Derby della Madonnina. A întors scorul cu o „dublă” în patru minute. AC Milan urcă pe 2 și se apropie la un punct de Inter. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Inter - Milan, care are loc sâmbătă, 5 februarie, de la ora 19:00, în etapa a 24-a din Serie A, un meci cu un uriaş impact în lupta pentru titlu.
05.02.2022 | 21:00
Inter  AC Milan 12 Olivier Giroud erou in Derby della Madonnina A intors scorul cu o dubla in patru minute AC Milan urca pe 2 si se apropie la un punct de Inter Video
Giroud, aflat la primul lui Derby della Madonnina, a marcat în minutele 75 și 78. Sursa foto: AC Milan twitter
ADVERTISEMENT
05-02-2022
16:41

Inter – AC Milan 1-2 (Perisic 39 / Giroud 75, 78). Ionuț Radu și Ciprian Tărăușanu au fost rezerve

Vezi aici cele mai importante faze.

În urma acestui rezultat, AC Milan urcă pe locul 2, cu 53 de puncte, cu unul mai puțin decât Inter, care are un meci mai puțin.

FINAL: Inter – AC Milan 1-2 (Perisic 39 / Giroud 75, 78). Ionuț Radu și Ciprian Tărăușanu au fost rezerve

Min. 90+5: Hernandez își lasă echipa în 10 oameni, fiind eliminat după un dur la Dumfries.

Min. 78: GOOOL AC Milan! Același Giroud, aflat la primul lui Derby della Madonnina, înscrie cu un șut, pe jos, de la aproximativ  14-15 m.

Min. 75: GOOOL AC Milan! Giroud reia din cădere de la 4-5 metri, pe jos, lângă bară.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 39: GOOOL Inter! Perisic reia cu latul după un corner, pe jos, lângă bară.

Min. 38: Lautaro Martinez șutează de la 18 metri pe centru, iar Maignan  evită golul.

Min. 35: Tonali trimite un șut puternic de la 20 de metri, dar Handanovic respinge.

Min. 28: Dumfries șutează din fuleu de la 7 metri, dar Maignan respinge.

Min. 26: Barella șutează puternic de la 7-8 metri, dar mingea trece pe lângă poarta oaspeților.

Min. 10: Golul lui Dumfries este a anulat pentru o poziție de ofsaid.

Min. 1: A început meciul.

Inter Milan: Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez. Rezerve: Radu, Cordaz – Curatolo, Sanchez, Gagliardini, Vidal, Vecino, Dimarco, Ranocchia, Kolarov, D’Ambrosio, Darmian. Antrenor: Simone Inzaghi.

AC Milan: Maignan – Calabria, Kalulu, Romagnoli, Hernandez – Tonali, Bennacer – Saelemaekers, Kessie, Leao – Giroud. Rezerve: Tătărușanu, Mirante – Lazetic, Messias, Maldini, Castillejo, Krunic, Bakayoko, Diaz, Gabbia, Tomori, Florenzi. Antrenor: Stefano Pioli.

Meciul Inter – AC Milan are loc sâmbătă, 5 februarie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 24-a din Serie A şi este, de departe, evenimentul principal din fotbalul italian în acest weekend, deoarece are implicaţii majore în lupta la titlu, cu Inter lider, 43 de puncte, iar AC Milan la patru lungimi în urmă.

Unde se joacă meciul Inter – AC Milan

Confruntarea Inter – AC Milan, cunoscută sub denumirea de Il Derby della Madonnina, se desfăşoară pe stadionul comun celor două rivale concitadine, care acum va purta numele de Giuseppe Meazza, iar dacă ar fi fost Milan gazdă s-ar fi numit San Siro. Interesul în oraş şi în toată Italia în jurul acestei partide este uriaş, mai ales că ambele echipe aspiră la lo scudetto.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă măcar jumătate din oraşul capitală al regiunii Lombardia şi-ar fi dorit să asiste live la derby acest lucru nu este posibil ca urmare a faptului că pe stadion nu au acces decât deţinătorii de certificat COVID care dovedesc schema de vaccinare completă, obligatoriu cu trei doze sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Cine transmite partida Inter – AC Milan

Il Derby della Maddonina, Inter – AC Milan se joacă sâmbătă, 5 februarie, de la ora 19:00, pe stadionul Giuseppe Meazza (San Siro) în etapa a 24-a din Serie A şi este transmis în direct pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Milano vremea este OK, fără precipitaţii, dar temperatura maximă a zilei nu va depăşi 11 grade. La ora partidei vor fi în jur de 8-9 grade, ceea ce ar fi optim pentru desfăşuarea jocului. Acest meci extrem de important a fost încredinţat pentru a fi condus arbitrului Marco Guida.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Inter – AC Milan

Simone Inzaghi nu are probleme de lot foarte mari înaintea derbyului. Nu vor putea evolua din motive de accidentări atacantul argentinian Correa şi noul sosit în această iarnă de la Atalanta, mijlocaşul Gosens. Primul are estimată o perioadă de pauză de 30 de zile, al doilea cu zece zile mai puţin.

ADVERTISEMENT

La AC Milan lucrurile sunt ceva mai rele. Doi fundaşi centrali importanţi, Kjaer şi Tomori, nu vor fi pe teren, primul practic punând capăt acestui sezon. De asemeni prezenţa în atac a legendei Zlatan Ibrahimovic este foarte puţin probabilă, jucătorul în vârstă de 41 de ani având ceva probleme medicale şi nici croatul Rebic nu va intra în calcule pentru Stefano Pioli.

Victoria Interului ar fi un pas uriaş pentru păstrarea titlului

Meciul este foarte important pentru ambele echipe. Cu o victorie Inter s-ar desprinde la şapte puncte de concitadina sa rivală, o distanţă care este greu de presupus că ar mai putea fi ajunsă de rossoneri. Practic lupta la titlu ar mai putea continua doar cu Napoli, bineînţeles dacă echipa lui Luciano Spalletti va putea ţine pasul.

ADVERTISEMENT

Un succes al lui AC Milan ar avea un efect invers, în sensul în care bătălia pentru scudetto ar căpăta accente dramatice pe mai departe, pentru că distanţa ar mai rămâne de un singur punct şi atunci totul ar fi posibil. Un succes pentru AC Milan, coroborat cu altul destul de firesc pentru Napoli la Venezia, ar însemna că Inter nu ar mai avea decât o lungime faţă de ambele urmăritoare.

Cote la pariuri la jocul Inter – AC Milan

Pentru bookmakeri Inter este favorită în acest derby, cu o cotă de 1,85 la victorie. Dacă rossonerii vor răsturna aceste calcule, cota lor va fi una pe măsură, nu mai puţin de 4,30. Dacă va reuşi să înscrie AC Milan va avea o cotă de 1,40. În privinţa numărului de goluri se aşteaptă să se înscrie, pentru că pentru over 1,5 goluri cota este de numai 1,30.

Inter – AC Milan este unul dintre cele mai vechi meciuri ca istoric la nivel de Serie A. Totodată este unul dintre primele zece derbyuri de impact din fotbalul mondial. Inter este campioana în exerciţiu, cu Simone Inzaghi adus vara trecută pentru a-l înlocui pe Antonio Conte, plecat din cauza problemelor financiare care au apărut pentru patronatul chinez.

 

 

ADVERTISEMENT