Sport

Inter Milano a anunțat pierderile financiare din sezonul 2021-2022! Care sunt obiectivele clubului

Inter Milano a ratat pe final titlul în Italia, iar vicecampioana Italiei a anunțat pierderile financiare suferite în sezonul 2021-2022.
28.09.2022 | 21:14
Inter Milano a anuntat pierderile financiare din sezonul 20212022 Care sunt obiectivele clubului
Inter Milano a anunțat pierderile financiare din sezonul 2021-2022. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Clubul a încercat să explice pierderile imense, punând accentul pe consecințele create de pandemia de coronavirus, care a afectat grav Italia.

Inter Milano a anunțat pierderile financiare din sezonul 2021-2022

Inter Milano a anunțat pierderi financiare de 140.000.000 de euro în sezonul 2021-2022, în scădere față de sezonul 2020-2021, când pierderile au fost de 245.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru pierderile financiare suferite în sezonul 2020-2021 cauza principală a fost pandemia de coronavirus, care i-a împiedicat și pe fani să vină la stadion pentru a-și susține favoriții.

Conducerea „nerazzurrilor” consideră că și în sezonul trecut a fost vorba tot despre o problemă produsă de pandemia de COVID-19, iar proprietarii clubului au anunțat care este obiectivul în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

„Cele două obiective principale ale clubului rămân aceleaşi: menţinerea competitivităţii echipei la cel mai înalt nivel şi consolidarea poziţiei sale financiare”, se arată într-un comunicat.

Gafa lui Ionuț Radu a costat-o pe Inter titlul în Serie A

Lupta la titlu în Italia s-a dus până în ultima etapă a sezonului trecut, însă o gafă a lui Ionuț Radu făcută într-un duel cu Bologna, scor 1-2, a contribuit la pierderea titlului pentru Inter.

ADVERTISEMENT

Meciul Bologna-Inter s-a jucat cu cinci etape înaintea finalului sezonului de Serie A, iar în minutul 82 al confruntării, portarul naționalei României, aflat la primul meci în campionat pentru Inter, i-a pasat direct unui adversar, iar Nicola Sansone a marcat golul victoriei echipei sale.

„În acea zi am fost la pământ. A fost o perioadă grea pentru mine. Îmi amintesc bine cuvintele lui Samir Handanovic. Avea dreptate când spunea că trebuie să te ridici și să muncești mai mult. Trebuie să înveți din greșeli.

ADVERTISEMENT

E un model pentru mine, la nivel profesional și din punct de vedere mental”, a spus Ionuț Radu în presa din Italia.

AC Milan a câștigat toate meciurile pe care le-a mai disputat până la finalul sezonului, la fel ca și Inter, însă trofeul a ajuns la echipa antrenată de Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT
Tags: