Fotbal intern

Inter Milano are 7 oferte de transfer pentru George Pușcaș! Una e din Liga 1

30.07.2019 | 20:33
Inter Milano are 7 oferte de transfer pentru George Puscas Una e din Liga 1

Oficialii clubului Internazionale Milano au 7 oferte de transfer pentru atacantul George Pușcaș, revenit la gruparea din Serie A în această vară după ce formația US Palermo a fost retrogradată oficial în liga a patra din Italia. Vârful de atac a avut o prestație de excepție la turneul final al Campionatului European de tineret unde a fost golgheterul naționalei României și a fost inclus în echipa ideală a competiției.

Inter Milano are 7 oferte de transfer pentru George Pușcaș

Revenit la Inter Milano, George Pușcaș a fost luat de noul antrenor Antonio Conte în stagiul de pregătire din Asia, dar în cele din urmă el va fi cedat la o altă formație, concurența la gruparea din Serie A fiind foarte mare. Și asta deși internaționalul român a oferit o declarație de dragoste pentru echipa milaneză, despre care a spus că ar fi în stare să meargă până la capătul lumii.

Site-ul fcinternews.it a anunțat că Inter Milano are pe masă în acest moment nu mai puțin de 7 oferte concrete, una dintre ele fiind chiar de la campioana din Casa pariurilor Liga 1, CFR Cluj. Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, spunea în urmă cu câteva zile că și-l dorește pe George Pușcaș, dar nu crede că acesta poaate ajunge în gruia decât sub formă de împrumut dacă italienii îi plătesc în continuare salariul.

George Pușcaș în duel pentru balon cu un adversar la meciul România – Franța de la Campionatul European de tineret

Pușcaș mai are oferte din Rusia, Germania și Italia

George Pușcaș mai are două oferte importante de la puternice formații ruse Spartak și ȚSKA Moscova, dar și de la Hamburger SV, care evoluează în liga a doua din Germania. Celelate trei oferte pentru internaționalul român sunt din Italia, de la AC Fiorentina, FC Torino, ambele din Serie A, și de la Empoli, formație care a retrogradat la finalul sezonului precedent în Serie B.

Deși italienii au anunțat că acestea ar fi ofertele concrete pe care Internazionale Milano le are în acest moment, presa engleză a scris luni că George Pușcaș este dorit de Birmingham City, formație din Championship. Mai mult, britanicii anunță că cele două cluburi se află în negocieri destul de avansate pentru atacantul care este cotat în acets moment la trei milioane de euro.