Fotbal international

Inter Milano vrea să-l aducă pe Messi! Continuă rivalitatea cu Ronaldo?

24.07.2018 | 13:20
Inter Milano vrea sal aduca pe Messi Continua rivalitatea cu Ronaldo

Oficialii clubului Internazionale Milano vor să-l aducă pe starul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi. Informația a fost dată publicității pe prima pagină a cotidianului italian Tuttosport, care scrie că acesta ar fi răspunsul ”nerazzurrilor” la transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

Marco Tronchetti Provera, administratorul delegat al firmei Pirelli, unul dintre sponsorii formației Internazionale Milano, a lăsat de înțeles că formația italiană încearcă aducerea internaționalului argentinian, mai ales că a obținut calificarea în Champions League.

Oficialii clubului Inter Milano vor să-l aducă pe starul argentinian Lionel Messi de la FC Barcelona
Oficialii clubului Inter Milano vor să-l aducă pe starul argentinian Lionel Messi de la FC Barcelona

Inter Milano vrea să-l aducă pe Messi: ”Se poate”

Întrebat despre posibilitatea aducerii lui Messi la Inter Milano, Tronchetti Provera a spus: ”Nu poți să-i spui nu lui Messi. Se poate face transferul. Sper că firma Suning (n.r. – proprietara clubului milanez), după ce se va alinia fair-play-ului financiar, poate semna cu un jucător uriaș”.

În această vară, Internazionale Milano a transferat patru jucători importanți pentru a avea o prestație cât mai bună la revenirea în Champions League. Italienii i-au adus pe belgianul Radja Nainggolan de la AS Roma, pe ghanezul Kwadwo Asamoah de la Juventus Torino, pe olandezul Stefan De Vrij de la Lazio Roma și pe argentinianul Lautaro Martinez de la Racing Club.

Cristiano Ronaldo, pentru care Juventus Torino va plăti 117 de milioane de euro în două tranșe, a semnat un contract care se va întinde pe durata a patru sezoane şi va câştiga 30 de milioane de euro pe an. Portughezul a creat o adevărată isterie la Torino. Un restaurant renumit din orașul italian a scos la vânzare pizza CR7, în culorile alb și negru ale campioanei Italiei. Un alt comerciant a început să vândă înghețata CR7, în onoarea aducerii superstarului portughez la Juventus. Înghețata este în alb și negru, deasupra fiind scris din biscuiți de ciocolată CR7 și este servită alături de fructe de pădure.