Fotbal international

Inter – Napoli 1-0. Lautaro Martinez decide meciul etapei din Serie A în prelungiri! Video

26.12.2018 | 23:25
Inter  Napoli 10 Lautaro Martinez decide meciul etapei din Serie A in prelungiri Video

Inter a câștigat derby-ul etapei din Serie A cu Napoli grație unui gol înscris de Lautaro Martinez în prelungiri. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În urma acestui rezultat, Inter s-a apropiat la cinci puncte în clasament de Napoli, ocupanta locului 2. Juventus conduce autoritar în clasament, în ciuda remizei cu Atalanta, scor 2-2. Napoli a terminat meciul cu doi oameni mai puțin pe teren, Koulibaly și Maksimovic fiind eliminați.

Min. 90+1 – GOOOOOOL INTER! Lautaro Martinez aduce victoria gazdelor cu două minute înainte de final

Min. 1 – A început partida


UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Inter - Napoli
Echipele de start Inter – Napoli

Inter – Napoli se joacă miercuri, de la ora 21:30, în etapa a 18-a din Serie A. Italienii au copiat modelul din Premier League, cu meciuri jucate în a doua zi de Crăciun. În aceste condiţii, fanii fotbalului din Italia au parte de un derby de Boxing Day-ul din Serie A.

Formaţia antrenată de Luciano Spalletti ocupă locul trei în prima ligă din Italia, la opt puncte în spatele lui Napoli. Cu toate acestea, jucătorii lui Inter au fost intens criticaţi înaintea derby-ului după ce au remizat cu Chievo Verona, ultima clasată în campionat, scor 1-1. Antrenorul milanezilor nu se va putea baza pe Radja Nainggolan, exclus din lot din cauza indisciplinei. Internaţionalul belgian a fost suspendat temporar şi este în conflict cu oficialii clubului.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport şi Telekom Sport Inter – Napoli din Serie A LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Inter – Napoli se va disputa miercuri, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport şi Telekom Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi vizionate în format LIVE VIDEO, începând cu ora 21:30, pe FANATIK.RO. În sezonul trecut, cele două formaţii au terminat la egalitate în ambele meciuri jucate, cu acelaşi scor, 0-0.

Inter - Napoli se joacă în etapa a 18-a din Serie A
Inter – Napoli se joacă în etapa a 18-a din Serie A

Napoli ocupă locul doi în clasament şi este la opt puncte în spatele lui Juventus. Formaţia antrenată de Carlo Ancelotti a câştigat patru dintre ultimele cinci meciuri jucate în Serie A, însă napoletanii au ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Napoli speră ca Juventus să facă un pas greşit în etapa de miercuri pentru a se apropia de liderul din campionat. Vlad Chiricheş este singurul fotbalist indisponibil din lotul echipei din sudul Italiei, căpitanul naţionalei României fiind încă accidentat.