ADVERTISEMENT
Fotbal international

Inter nu îi dă drumul lui Icardi! Cum poate pleca totuşi golgeterul

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 15.05.2018 | 10:02
Inter nu îi dă drumul lui Icardi! Cum poate pleca totuşi golgeterul
Mauro Icardi este dorit de Florentino Perez la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo

Inter nu îi dă drumul lui Mauro Icardi, indiferent dacă nerazzurri vor termina pe locul 4 (Champions League) sau 5 (Europa League). Anunţul a fost făcut de către directorul sportiv Pierro Ausillo la microfonul Sky Sports: “Mauro are trei ani de contract cu noi şi din punctul nostru de vedere nu este un jucător de care să ne dispensăm indiferent pe ce loc vom termina”.

ADVERTISEMENT

Aceasta este poziţia clubului, care nu vrea să renunţe la principalul om de gol, aflat încă sub contract pentru încă un an, însă acelaşi Ausillo recunoaşte că există o portiţă prin care Icardi ar putea pleca, fără ca să poată fi împiedicat în vreun fel.

Inter nu îi dă drumul lui Icardi, dar clauza de eliberare are o condiţie

Această portiţă este clauza de reziliere pe care a pus-o clubul, dar numai în anumite condiţii. Asta înseamnă că această clauză nu se poate activa decât în cazul în care oferta ar veni de la o grupare din afara Italiei. În acest caz Inter nu l-ar mai putea ţine pe Icardi.

ADVERTISEMENT

“Dacă se va întâmpla aşa ceva practic echipa care îl va dori va trebui să negocieze direct cu el şi cu agenţii lui. Nouă nu ar avea decât să ne plătească banii trecuţi în clauză, adică 160 de milioane euro şi nu ne-ar rămâne decât să îi urăm succes, pentru că nu am putea face nimic să îl păstrăm”.

Deocamdată, atacantul a primit prima veste bună, a fost convocat în lotul lărgit al Argentinei pentru Mondial, deşi selecţionerul Sampaoli declarase că nu intră în planurile sale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!