Fotbal international

Inter pregătește 260 de milioane de euro pentru Messi! Visul nebun al „nerazzurrilor”

30.07.2020 | 21:59
Inter pregateste 260 de milioane de euro pentru Messi Visul nebun al nerazzurrilor
ADVERTISEMENT

Inter Milano pregătește o ofertă imensă, de 260.000.000 de euro pentru Lionel Messi.

Ceea ce până nu demult părea un vis interzis al „nerazzurrilor”, poate prinde contur în această vară.

Presa din Italia susține că oficialii lui Inter vor încerca să facă tot posibilul pentru ca Lionel Messi să fie adus pe „Giuseppe Meazza”.

ADVERTISEMENT

Inter pregătește 260 de milioane de euro pentru Messi

„Nu cred că Messi e un vis interzis, poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei”,  spunea Massimo Moratti, fostul președinte al lui Inter Milano, stimulând imaginația fanilor „nerazzurrilor”.

Jurnaliștii italieni susțin că Inter e pregătită să dea nu mai puțin de 260.000.000 de euro pentru a-l aduce pe Leo Messi la formația lui Antonio Conte, cel care nu crede într-o astfel de mutare.

ADVERTISEMENT
  • 33 de ani a împlinit Lionel Messi pe 24 iunie

Messi încă nu și-a prelungit contractul

Actualul contract al argentinianului expiră în vara anului 2021 și Bartomeu a insistat ca vedeta să vină la masa negocierilor pentru o nouă înțelegere, în urma căreia ar urma să ajungă la un salariu anual de 50 milioane euro, cu cinci milioane mai mult decât cel actual.

Lionel Messi a ținut să precizeze la semnarea contractului actual, care expiră vara viitoare, că își rezervă dreptul de a părăsi oricând echipa, dacă va simți că sunt probleme fizice care îl împiedică să mai dea randamentul scontat.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi are ca agent chiar pe tatăl său, Jorge Messi și i-a cerut acestuia să îi comunice președintelui Josep Bartomeu că sistează desfășurarea negocierilor în vederea semnării unui nou contract.

Totuși,  Puţine sunt echipele care ar accepta să plătească un salariu astronomic pentru un fotbalist de 34 de ani, mai ales după criza provocată de pandemia de coronavirus. Cu tot cu bonusuri, Leo câştigă în prezent 98.000.000 de euro pe an la Barcelona.

ADVERTISEMENT
  • 112.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com