Fotbal international

Inter s-a răzgândit! Ionuț Radu e aproape de un transfer definitiv la Parma

11.04.2020 | 17:43
Inter sa razgandit Ionut Radu e aproape de un transfer definitiv la Parma
ADVERTISEMENT

Inter Milano și-a schimbat planurile în ceea ce îl privește pe Ionuț Radu, iar tânărul portar român este aproape de un transfer definitiv la Parma, formație unde este împrumutat momentan.

Inter s-a răzgândit și e aproape să-l lase pe Ionuț Radu definitiv la Parma

Inter Milano anunțase că Ionuț Radu e un posibil înlocuitor al lui Samir Handanovic, titularul din poarta „nerazzurrilor”, dar conducerea formației lui Antonio Conte s-a răzgândit și se gândește să-l lase definitiv pe român la Parma.

ADVERTISEMENT

Site-ul internazionale.fr scrie că formația de pe „Giuseppe Meazza” discută posibilitatea unui schimb, în care Luigi Sepe, portarul titular al Parmei, să vină să fie rezerva lui Handanovic pentru maxim două sezoane, iar Radu să rămână definitiv la Parma.

Mesajul emoționant al lui Ionuț Radu

Ionuț Radu a transmis din Italia, țara europeană cel mai afectată de pandemia de coronavirus, un mesaj emoționant tuturor românilor care traversează cea mai grea perioadă din ultimele decenii.

ADVERTISEMENT

Îmi este dor de fotbal, știu că și vouă vă lipsește, dar acum, pentru prima dată în viața mea, fotbalul este pe plan secund.

Trăim vremuri istorice, unele foarte dificile. Mă gândeam zilele trecute cum, acum mai puțin de un an, am luptat și ne-am atins un vis, calificarea la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Acum este momentul să luptăm din nou, pentru a putea învinge un adversar invizibil. Acum nu mai e vorba despre glorie, nu mai scriem istorie, astăzi trebuie să supraviețuim. Luptăm pentru bunicii noștri, pentru părinții noștri”.

„Astăzi nu mai luptăm cu inima, așa cum am făcut-o întotdeauna pe stadion, ci luptăm cu capul, respectând recomandările autorităților. Nu este greu, trebuie doar să stăm în casă.

ADVERTISEMENT

Nu ni se cere să mergem la război, nu ni se cere să luptăm, ci doar să stăm în casă. Trebuie să mulțumim tuturor celor din sistemul medical, să le fim recunoscători, își riscă sănătatea pentru sănătatea noastră.

Împreună putem învinge orice adversar, o vom face și acum și ne vom revedea pe stadion. Când vom simți mirosul ierbii proaspăt tăiate, vom ști că am învins!”, a transmis Ionuț Radu.

ADVERTISEMENT
Tags: