Fotbal international

Inter se gândește la următorul transfer în plină pandemie! Aubameyang, pe lista „nerazzurrilor”

21.03.2020 | 14:27
Inter se gandeste la urmatorul transfer in plina pandemie Aubameyang pe lista nerazzurrilor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă lumea se află în plină pandemie, din cauza coronavirusului care se răspândește cu o viteză teribilă, conducerile cluburilor mari de fotbal din Europa nu iau pauză și continuă să-și facă strategiile pentru următoarele sezoane, chiar dacă nu s-au încheiat competițiile.

Aubameyang pe lista lui Inter Milano

Inter Milano ia în calcul varianta în care Lautaro Martinez va fi transferat la FC Barcelona, iar șefii „nerazzurrilor” caută un posibil înlocuitor pentru atacantul argetninian, cel puțin la fel de valoros.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Antonio Conte a pus ochii pe Pierre-Emerick Aubameyang, starul din atacul lui Arsenal, care va intra în ultimul an de contract începând cu această vară.

Aubameyang este cel mai bun marcator al lui Arsenal din actualul sezon, iar doar golurile lui făceau ca „tunarii” să nu se afle într-o situație mult mai neplăcută în Premier League, adică să fie mult mai aproape de locurile de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Aubameyang vrea să joace în Champions League

La fel ca Inter și Barcelona îl urmărește pe Aubameyang, iar presa din Spania scria despre atacantul din Gabon că nu ar vrea să mai rămână la Arsenal dacă nu va avea posibilitatea să se lupte la titlu și să joace în Champions League.

Totodată, Antonio Conte mai este pe urmele unui alt atacant din Premier League. Este vorba de Olivier Giroud, atacantul lui Chelsea, care este aproape de a semna cu formația de pe „Giuseppe Meazza”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Pierre-Emerick Aubameyang a fost unul dintre golgheterii din Premier League, în ciuda faptului că Arsenal nu s-a luptat la titlu, devenind ulterior și căpitanul „tunarilor”.

Mai mult decât atât, Mikel Arteta a insistat ca banderola de căpitan să rămână la Aubameyang, pentru a încerca să-l convingă pe gabonez să rămână pe „Emirates”, fiindu-i promise multe beneficii în cazul în care va accepta o prelungire a contractului.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Pierre-Emerick Aubameyang a reușit să marcheze 17 goluri în 26 de meciuri în Premier League.

  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Pierre-Emerick Aubameyang, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: